Qquest in top 250 Groeibedrijven - Qquest 15 jaar IT-organisatie

Actualiteit

Qquest in de top 250 Groeibedrijven

Op woensdag 4 maart 2020 zijn voor de vierde keer de top 250 Groeibedrijven (top 250 Scale-ups) awards uitgereikt. Tijdens het jaarlijkse Business Boost Live event in de Ahoy Rotterdam werden de winnaars bekend gemaakt. Qquest heeft een plek in de top 250 verworven in de categorie ‘Consulting’. Een mooie prestatie waar we als bedrijf trots op zijn. Met alle 120 Qquesters proberen we dagelijks Nederland als kennisland te verrijken door onze kennis binnen en buiten onze organisatie ruim te delen.

top-250-groeibedrijven-2020-Qquest

De top 250 Groeibedrijven is een jaarlijks terugkerende publicatie van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit. Om in de top 250 Groeibedrijven te komen, dienen bedrijven minimaal 10 FTE groot te zijn en/of minstens 5 miljoen euro om te zetten, aan het begin van de meetperiode. Daarnaast moet een bedrijf een gemiddelde groei van 20% in FTE en/of omzet in de afgelopen drie jaar hebben gerealiseerd. Het onderzoek onderscheidt zich van andere rapporten door naast deze parameters ook rekening te houden met: – aanmeldingen van ondernemingen – Orbis – Kamer van Koophandel – eigen ontwikkelde database met +2.000 snelgroeiende bedrijven.

Delen van kennis staat centraal binnen Qquest

Qquest is een IT-kennisorganisatie. Wij delen onze kennis met al onze collega’s, maar organiseren ook regelmatig openbare kennisdelingssessies. Wij geloven erin dat wij elkaar kunnen helpen door onze kennis continu te delen. Daarom hebben we onze organisatie onderverdeeld in verschillende ‘kennisgebieden’, die wij Gildes noemen. In totaal hebben wij ons gespecialiseerd in zeven gildes waarin wij uitblinken. Momenteel behoren Testen, Development en Data & Analytics tot onze drie hoofdgildes.

Qquest traineeship de succesformule

Door ons TalentClass-traineeship geven wij starters de kans om zich binnen de IT-markt te ontwikkelen. Ons traineeship focust zich op junioren die geen IT-achtergrond hebben. In twee maanden worden zij omgeschoold, waarna zij zichzelf verder specialiseren bij een van onze opdrachtgevers. Mede dankzij deze succesformule is Qquest in staat om als organisatie snel te groeien in FTE, kennis en omzet. Waardoor wij de prijs van de Groeibedrijven in de wacht konden slepen.

Wil je het rapport ‘Top 250 Groeibedrijven, inzichten in de snelst groeiende bedrijven van Nederland 2020’ inzien? Dan kan je het hele rapport downloaden van de website.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!