Expeditie Robinson Qquest Editie | Qquest B.V. Vooruitdenkers

Actualiteit

Expeditie Robinson Qquest Editie

Zaterdag 13 juli 2019 was het zover: de Qquest Sport- en Speldag voor de hele familie, oftewel de “Robinson Expeditie”. Een heleboel Qquest-collega’s trokken daarom mét aanhang richting het mooie strand van Scheveningen. In de regen.

Groepsfoto-qquest

Gelukkig hadden Saar en Wouter ’s ochtends uitgebreid de zonnedans gedaan, want bij aankomst was het droog en ’s middags brandde de zon zelfs af en toe door de wolken heen. Perfect.

De middag in Solbeach begon met een drankje, waarna de expeditie al snel begon. De 3 aanwezige leden van het MT en Reginald waren teamleiders. De teams kregen 10 minuten om een teamnaam en een yell te verzinnen, en een vlag te maken. Of we daar nog punten voor kregen is me eigenlijk ontgaan, maar ze waren allemaal prachtig. En belangrijk, want je mocht ze niet laten stelen.
De expeditie begon en bestond uit allerlei leuke onderdelen waarin verschillende vaardigheden van pas kwamen. We gingen met elastiek en bamboestokjes een zo hoog mogelijke vlaggenmast bouwen, die moest blijven staan zonder vasthouden. De hoogste won. Er werden bloedstollende potjes Jenga gespeeld, waarbij de wind een extra handicap bleek. Brute kracht was nodig bij het touwtrekken, waar de rechterknie van ondergetekende niet ongeschonden uit kwam. De mindgames pasten misschien wel het best bij Qquest’ers en waren daarom ook erg spannend. Er was een moeilijke uitdaging met een soort grote houten A-frame, touwen, stangen en vuur maken. Dus, Heel leuk allemaal. Ook gingen we terug naar onze kinderjaren met het katapulteren van kleine voetballen. Gaaf!

Qquest_sport_speldag

Tussendoor werd lekker gebabbeld en geborreld, maar zodra de expeditie verder ging, was de rivaliteit enorm en de spanning om te snijden. Ondertussen vermaakten de kleine kinderen zich opperbest in de speeltuin, op het springkussen, in het zand en met de grote legoblokken. Iedereen had er lol in vandaag.

Er kon natuurlijk maar één team winnen en dat was team 010! De bokaal werd feestelijk in ontvangst genomen door Reginald, waarna de gebruikelijke groepsfoto werd gemaakt.

Qquest_sport_speldag

Na alle inspanningen, vreugde en teleurstellingen was het tijd om tot rust te komen met een drankje en een hapje. De barbecues verschenen op tafel, waarna het vlees en de vis in schalen klaar werd gezet, om lekker te roosteren en borrelen. Na nog een goede kop koffie was dit geslaagde bedrijfsuitje weer afgelopen. Iedereen droop langzaam maar zeker af. Wederom, in de regen.

Erwin van Veldhoven

Qquest_sport_speldag

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!