Kennisontwikkeling - Waar wij goed in zijn | Qquest Vooruitdenkers

Waar wij goed in zijn

Waar-wij-goed-in-zijn

Leren van en met elkaar

Bij Qquest staat kennisontwikkeling en -deling centraal. Alles om ons heen is aan verandering onderhevig. De enige manier om te groeien is om constant in te spelen op die verandering. Wij geloven in het bundelen van krachten, kennis en energie om te innoveren in de IT. Leren van en met elkaar. Onze collega’s werken samen in gildes aan de specialisaties waar wij goed in zijn. Zo ontdekken we nieuwe kennis die we gul delen met elkaar en inzetten bij onze klanten.

  • gildes

  • IT-Traineeship

  • Kennisdelingen

  • 100+ collega’s

Wat is detavast?

Bij een detavast-constructie huurt een opdrachtgever in eerste instantie een medewerker in. Dit gebeurt met dezelfde flexibiliteit als bij detachering. Na een afgesproken periode van detachering krijgt de opdrachtgever de mogelijkheid de medewerker kosteloos van Qquest over te nemen. In de periode van detachering groeit een medewerker hier naartoe en is een overstap een logisch gevolg.

Meer uitleg over detavast

TalentClass voor opdrachtgevers

Heb jij moeite met het vinden van de juiste mensen om jouw gewenste team samen te stellen? Ons IT-Traineeship gecombineerd met de detavast-constructie is de oplossing.  Door diverse achtergronden, intensieve training, begeleiding en continue kennisdeling kunnen wij de kwaliteit leveren die jij nodig hebt.

Meer uitleg over de TalentClass

“Wij geloven in het bundelen van krachten, kennis en energie om te innoveren in de IT”

Waar-wij-goed-in-zijn-Qquest
Waar-wij-goed-in-zijn-Qquest

“Wij geloven in het bundelen van krachten, kennis en energie om te innoveren in de IT”

× WhatsApp!