Qquest aanwezig bij Tekkie Worden week Rotterdam 2021 - Qquest

Actualiteit

Qquest aanwezig bij Tekkie Worden week Rotterdam 2021

Op maandag 12 april gaf Qquest een (online) bedrijfspresentatie tijdens de Tekkie Worden week Rotterdam 2021. Tekkie worden is een platform voor studenten en starters. Vooraf konden zij zich aangemeld voor onze presentatie. Onze recruiter Ilse Blad en drie collega’s die in opdracht zitten, gaven een inkijkje in hun werkzaamheden.

Onze IT-trainees in opdracht vertellen

Alie vertelde over haar developers opdracht bij de ANWB. Zij liet zien hoe zij momenteel werkt aan de lease-module van de ANWB in samenwerking met Leaseplan. Janneke is tester bij Moba en vertelde over hoe zij nieuwe applicaties test voor monteurs. Niels is gedetacheerd bij onze opdrachtgever Robeco als Data anlist. Door gebruik van ‘dummy data’ in Qlick kon hij een goed beeld geven van zijn werkzaamheden.

Qquest-tekkie-worden

Tekkie worden – ook de overstap maken naar de IT?

Voor Qquest was het een mooie kans om onze doelgroep te bereiken. Met ons IT-traineeship richten wij ons op ‘omscholers’. Mensen die een hbo of wo diploma hebben zonder IT-achtergrond kunnen zich bij ons laten scholen. Er zijn veel kansen en mogelijkheden binnen de IT zonder dat mensen daarvan op de hoogte zijn. Ook via dit soort evenementen vertellen wij graag meer over de kansen die wij kunnen bieden.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!