Zo krijg je ook jouw oma van 83 op Skype! - Qquest

Actualiteit

Zo krijg je ook jouw oma van 83 op Skype!

Zo luidde het bericht van onze collega Wouter op LinkedIn. “Vanwege de vele aanvragen bied ik hier de mogelijkheid om de handleiding te downloaden in PDF of Word-document. Nu we door het coronavirus zoveel mogelijk binnen moeten blijven, moet mijn oma dat ook. Voor een oma die nooit thuis is en nu opeens 24/7 aan huis is gekluisterd, is dat dan ook best moeilijk.”

Prioriteiten_stellen

“Een tv en huistelefoon zijn de enige twee digitale apparaten die ze gebruikt. Hoe krijg je je oma dan op afstand aan de iPad?! Hiervoor heb ik mijn iPad gereset en alleen Skype en Teamviewer geïnstalleerd. Speciaal voor haar heb ik een handleiding gemaakt hoe ze gebeld kan worden en zelf kan bellen. Als ze niet meer weet hoe het werkt kan ik helpen door middel van Teamviewer op afstand.”

Het resultaat? Een blije oma die nu weer de familie kan zien, al dan niet via een scherm! ? Natuurlijk deel ik mijn handleiding graag! Hieronder kan je de handleiding in PDF of Word-formaat downloaden.

Stappen die ik vooraf heb genomen

  1. Ik heb de iPad gereset zodat er geen onnodige applicaties meer op staan. 
  2. Een nieuw Skype account heb ik aangemaakt en alle familieleden daaraan toegevoegd. Hiermee houdt je het zo laagdrempelig mogelijk.
  3. Wifi-toegang was het laatste punt. Gelukkig mochten wij gebruik maken van het netwerk van de buren. Mocht jou dat niet lukken, gebruik dan een mobiele telefoon of iPad met mobiel internet verbinding. 

Wie is Qquest?

Bij Qquest houden wij ervan om snel te schakelen en verantwoordelijkheid te nemen. Initiatief tonen, projecten oppakken en continu vooruit blijven denken. Dat is wat ons kenmerkt en waar we bekend om willen staan. 

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die al 15 jaar continu groeit in kennis en ontwikkeling. Wij investeren vandaag in de specialisten van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren ICT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!