Qquest is Content partner van Test Automation Days 2023 - Qquest

Actualiteit

Qquest is Content partner van Test Automation Days 2023

De afgelopen jaren heeft Test Automation Days (TAD) zich bewezen als de belangrijkste ontmoetingsplaats voor de internationale testautomatisering-community. Twee dagen zijn gevuld met innovatieve presentaties, workshops en hands-on ervaringen. Bezoekers verkennen de nieuwste trends, technieken en testtools, netwerken met professionals in softwaretesten en leren van de meest vooraanstaande experts op het gebied van testautomatisering wereldwijd.

Challenge Accepted! Across the Spectrum of TA

De uitdagingen voor testautomatisering zijn duidelijk: hoe kan Test Automation (TA) bijdragen aan het zo snel mogelijk leveren van betrouwbare en hoogwaardige software? We maken deel uit van een snel veranderende wereld, waarin de complexiteit niet alleen toeneemt in IT, maar ook in de systemen en tools die ons ondersteunen.

We moeten omgaan met nieuwe technologieën, zoals Kunstmatige Intelligentie (AI), die van invloed zijn op TA. Ze ondersteunen ons bij het testen, maar zijn ook op zichzelf technologieën die getest moeten worden!

Naast de technische aspecten is er ook de menselijke kant: hoe gaan we om met de hoge verwachtingen van TA en de vele beschikbare instrumenten, zoals kunstmatige intelligentie? De uitdagingen zijn overal en op TAD worden ervaringen hierover gedeeld.

Unit Testing in Low-Code Platforms: Bezoek ons tijdens de Test Automation Days!

Net als voorgaande jaren zijn wij aanwezig als contentpartner op de Test Automation Days. Onze collega Richard Scholtes zal spreken over het implementeren van Unit testing met Menditect in de Mendix-afdeling van Gemeente Rotterdam.

Naast het feit dat wij, als Qquest, expert zijn op het gebied van testen, weten wij ook als geen ander hoe we lastige materie laagdrempelig kunnen maken. Elke twee maanden starten nieuwe trainees die wij omscholen tot IT’ers. Tijdens ons IT-traineeship leren zij ook de basisvaardigheden van testautomatisering. We laten graag zien wat we kunnen en we zijn enorm enthousiast dat we onze kennis en kunde tijdens de Test Automation Days kunnen delen.

Ben jij benieuwd naar Unit testing in Low-Code platforms? Zorg dan dat je bij deze sessie aanwezig bent op donderdag 25 mei.

Bestel jouw kaarten op de website van Test Automation Days en gebruik onze code: TAD50QQT voor €50,- korting op jouw ticket.

📅 Woensdag 24 en donderdag 25 mei 2023
🏢 Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
📍 Beursplein 37, Meent 110, Rotterdam
🌐 www.testautomationdays.com

Waarom je de TAD niet kunt missen

TAD, het branchecongres voor testautomatiseerders, biedt inspirerende workshops, presentaties, Breakout Sessies en keynote speakers. Netwerk met collega’s, blijf op de hoogte van de nieuwste trends en meld je aan voor de Test Automation Days 2023 voor een boost aan inzichten en inspiratie!

Meer weten over Testen?

Lees alles over waar wij goed in zijn met Testen.

Lees meer

Meer weten over Testen?

Lees alles over waar wij goed in zijn met Testen.

Lees meer

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!