Voor opdrachtgevers - passende IT-consultants voor jouw vraagstuk

Voor opdrachtgevers

Waarom kiezen voor Qquest?

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie gedreven door ambitieuze collega’s. Met elkaar gaan we vooruit! Wij maken organisaties future proof door ze te matchen aan de juiste IT-consultants. Zoek jij tijdelijke of vaste versterking? Onze IT-detachering en IT-detavast constructies bieden uitkomst. Samen zoeken we naar de best passende oplossing voor jou, onze werknemer en Qquest.

Direct contact opnemen

IT-Detachering

Ontbreekt de kennis of capaciteit bij een IT-project? Dan bieden onze ervaren IT-consultants uitkomst. Samen bespreken we jouw uitdaging om gezamenlijk naar een oplossing te zoeken. Hierdoor kun jij zonder vertraging doorschakelen en kunnen wij de beste IT-consultant matchen op jouw project.

IT-detachering

IT-Detavast

In een markt met veel vraag en weinig aanbod is het moeilijk om het juiste IT-talent te vinden. Via onze detavast constructie kunnen we jou helpen met het oplossen van jouw personeelstekort. Junior talenten scholen wij om in ons eigen IT-traineeship. Hierdoor weten wij een hoge standaard te garanderen voor al onze IT-consultants.

IT detavast

Qquest TalentClass

Heb jij moeite met het vinden van de juiste mensen om jouw gewenste team samen te stellen? Ons IT-Traineeship, gecombineerd met onze detavast-constructie biedt de oplossing. Hiermee kunnen wij snel inspelen op jouw vraag. Hbo en wo talenten stomen wij in korte tijd klaar om jouw team te komen versterken.

Qquest TalentClass

IT-consultants

Wij weten hoe frustrerend het kan zijn om niet de juist mensen te kunnen vinden voor jouw IT-vraagstuk. Hier bieden onze IT-consultants de oplossingen. Veelal kan op korte termijn een passende consultant ingezet worden passend bij jouw vraag. Samen gaan we in gesprek om te onderzoeken waar jouw vraag ligt en hoe wij jou daar het beste bij kunnen helpen. Met heldere taal en een transparante werkwijze.

IT-consultants

De juiste mensen voor jouw IT-Team. Dat is samen slim vooruit!

Contact opnemen
Contact-sales

De juiste mensen voor jouw IT-Team. Dat is samen slim vooruit!

Contact opnemen

Inhouse werving & selectie

Onze recruiters zijn iedere dag op zoek naar het beste IT-talent. Zowel starters als ervaren IT’ers starten bij ons. Door deze mix weten we snel in te spelen op de aanhoudende vraag naar IT-talent. Starters zonder IT-achtergrond scholen wij om in ons IT-traineeship.

IT-werving & selectie

× WhatsApp!