De Weerwolven van Wakkerdam, de Qquest editie

Actualiteit

Weerwolven op WhatsApp: Versterk teamdynamiek en plezier onder medewerkers

Bij Qquest staat teambuilding en plezier hoog op de agenda. We stellen je graag voor aan de WhatsApp-versie van het populaire gezelschapsspel Weerwolven van Wakkerdam, dat door een groep collega’s wordt gespeeld. Dit spel biedt (nieuwe) medewerkers de mogelijkheid om de dynamiek en het enthousiasme van ons team te ervaren, terwijl ze tegelijkertijd een spannend spel spelen.

Een strategisch gezelschapsspel

Weerwolven van Wakkerdam is een strategisch gezelschapsspel waarbij spelers geheime identiteiten en verborgen rollen hebben. Het spel verdeelt de spelers in twee groepen: de dorpelingen en de weerwolven. De weerwolven proberen de dorpelingen één voor één uit te schakelen, terwijl de dorpelingen de weerwolven proberen te ontmaskeren en uit te schakelen.

WhatsApp voegt een nieuwe dimensie toe

De WhatsApp-versie van dit spel voegt een nieuwe dimensie van interactie toe en versterkt de band tussen teamleden. Het spel vereist strategisch denken, teamwork en een scherp inzicht in het gedrag en de persoonlijkheden van je collega’s. Het biedt een laagdrempelige en leuke manier om onze teamdynamiek en een positieve werkomgeving te bevorderen.

Unieke rollen zorgen voor mysterie en strategie

In het spel krijgt elke speler een unieke rol en acties toegewezen. Overdag speculeert het dorp over de identiteit van de weerwolven, terwijl ’s nachts de verschillende rollen acties uitvoeren. Rollen zoals de Heks, de Ziener, de Logé en meer voegen een element van mysterie en strategie toe aan het spel. Door middel van teamwork, strategieën en het analyseren van gedrag proberen de spelers de weerwolven te ontmaskeren en de overwinning te behalen.

De ochtendkrant van Qquestdam

Het spel verloopt in een cyclus van dagen en nachten, waarbij de krant elke ochtend de gebeurtenissen van de nacht onthult en spelers de mogelijkheid hebben om berichten in de krant te plaatsen. Deze WhatsApp-versie van Weerwolven van Wakkerdam biedt een boeiende en uitdagende ervaring, waarbij de rol van elke speler van vitaal belang is voor het spelverloop.

Doe mee met weerwolven op WhatsApp!

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan ons spannende Weerwolven op WhatsApp-spel, nodigen we je graag uit om deel te nemen aan ons IT-traineeship of om een kijkje te nemen tussen onze vacatures. Bij Qquest streven we ernaar om niet alleen een geweldige werkomgeving te bieden, maar ook een plek waar teamleden zich kunnen ontspannen, plezier kunnen hebben en elkaar beter kunnen leren kennen. Weerwolven op WhatsApp is slechts een voorbeeld van de vele activiteiten die we organiseren om onze teamspirit te versterken.

Bij Qquest draait het om samen spelen, communiceren en succes behalen. Sluit je aan bij ons Weerwolven op WhatsApp-spel en ontdek hoe leuk en uitdagend het is om deel uit te maken van het Qquest-team!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over de Talentclass?

Bekijk hier of ons IT-Traineeship iets voor jou is. 

Lees meer

Meer weten over de Talentclass?

Bekijk hier of ons IT-Traineeship iets voor jou is. 

Lees meer

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!