Kan een IT-bedrijf ook bier testen? ? Qquest zocht het uit! | Qquest B.V.

Actualiteit

Kan een IT-bedrijf ook bier testen?

Deze vraag werd beantwoord door zo’n 15 bierliefhebbers en medewerkers van Qquest. Qquest is een opleider en detacheerder binnen de IT. Naast het opleiden van young professionals en hen klaarstomen voor een functie in de IT, doet Qquest ook aan het stimuleren van eigen initiatieven. De georganiseerde bieravond is daar een voorbeeld van.

Bier-testen-Qquest-05

Allereerst op kantoor onze kennis hebben gedeeld over deze eeuwenoude drank met een interactieve presentatie en een bierquiz, want een goede tester (zowel van software als bier) komt natuurlijk niet onbeslagen ten ijs. Vervolgens zijn we op ‘excursie’ gegaan naar Brouwerij de Molen. Immers, wat is het testen van bier nu, zonder het daadwerkelijk te drinken?

Bier-testen-Qquest-01

Ons vervoer was in de puntjes geregeld door Taxi-One BV, die ons veilig en op tijd van het kantoor in Gouda naar de brouwerij in Bodegraven bracht. In de brouwerij hebben we een rondleiding en proeverij gehad. Velen van ons hebben hier kennis gemaakt met de veelzijdigheid van bier van met name Brouwerij de Molen: van licht en fris gemberbier tot donker bier gerijpt op whiskyvaten. Tot in de late uurtjes hebben we genoten van de verschillende bieren en de gezelligheid.

We kunnen na afloop van de avond dan ook met zekerheid zeggen: Qquest kan ook bier testen!

Bier-testen-Qquest-02

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!