IT Talentclass voor Opdrachtgevers | #1 IT-Traineehip & Detavast | Qquest

IT Talenten voor detavast

Waarom detavast via Qquest?

Heb jij moeite met het vinden van de juiste mensen om jouw gewenste team samen te stellen? Ons IT-Traineeship gecombineerd met de detavast-constructie is de oplossing. Hierdoor spelen wij snel en flexibel in op jouw vraag. In het TalentClass IT-Traineeship leiden wij hbo/wo talenten op richting de IT. Door diverse achtergronden, intensieve training, begeleiding en continue kennisdeling kunnen wij de kwaliteit leveren die jij nodig hebt.

In 4 stappen onze oplossing voor jouw organisatie

Werving & selectie

Omscholing

In opdracht

Overname

Werving & selectie

Door onze actieve en persoonlijke benadering weten wij de juiste talenten te bereiken. Tijdens ons selectieproces worden kandidaten streng gescreend op basis van affiniteit met het vakgebied, het kennis- en leerniveau en het persoonlijke karakter. We houden rekening met de vraag vanuit de markt om ons aanbod hierop af te stemmen.

“Wij investeren vandaag in de specialisten van morgen.”

Contact opnemen
Detavast-constructie_Qquest_576x384

“Wij investeren vandaag in de specialisten van morgen.”

Contact opnemen

Omscholing

In de TalentClass komt de volledige Software Development Life Cycle aan bod. Zowel hard skills als soft skills zijn onderdeel van de training. Het praktijkprogramma heeft een doorlooptijd van twee maanden en bevat negen onderdelen met interactieve trainingen. Alle trainingen worden gegeven door trainers van Qquest die ook in opdracht zitten. Zo worden meest recente praktijkvoorbeelden direct in het programma verwerkt.

Het IT-traineeship uitgelegd

Trainings-programma

1. Algemeen & Inleiding ICT – hardware, software en QA

2. Business Analyse – Process Driven Requirements Engineering® en informatieanalyse

3. Development* – Java en JavaScript

4. CI/CD – Softwarebeheer volgens GIT en AWS

5. Beheer – functioneel en technisch beheer, o.a. ITIL

6. Testen – testautomatisering, ISTQB, TMap en ketentesten

7. Agile – Scrum incl. verschillen met de watervalmethode en SAFe

8. Data & Analytics* – training met Excel, data modelling, SQL (basis en advanced)

9. Mendix training

10. Communicatie – presentatievaardigheden, omgaan met feedback, gespreks- en vergadertechnieken en coaching

*per gilde (specialisatiecluster) wordt er een verdiepingsprogramma aangeboden van 1 tot 2 maanden. Waarna het talent op een hoger niveau kan aansluiten.

  • Inhouse trainingen

  • Nieuwste technieken

  • 15 Qquest trainers

  • Continue feedback

In opdracht

Zodra wij een aanvraag binnen krijgen beginnen we met matchen. Matchen van een talent met de opdrachtgever doen we op basis van de rol, affiniteit met het bedrijf/branche en gevoel. Altijd sturen wij een cv van het talent aangevuld met achtergrondinformatie van de accountmanager.

Hoe het proces hierna loopt is afhankelijk van de opdrachtgever. Vaak worden talenten geselecteerd op basis van cv en motivatie waarna er een intakegesprek plaatsvindt. Na het gesprek tussen talent en opdrachtgever wordt een go of no go gegeven.

Zodra het talent gaat starten in een opdracht, blijven wij hem/haar ondersteunen en stimuleren om zichzelf verder te ontwikkelen. Iedere 4  á 6 weken komt een coach langs om de voortgang door te nemen. Om de zes maanden staat er een evaluatie/beoordeling gepland. Daarnaast stellen wij een studiebudget beschikbaar die ingezet kan worden om nieuwe skills eigen te maken.

Overname

Door onze detavast-constructie is een passende baan en beste collega het uitgangspunt. Waarna de inzet gericht is op overstappen en doorgroeien bij de opdrachtgever. Mocht het anders lopen, dan biedt detavast jou ook alle vrijheid om van koers te veranderen. Door vooraf duidelijke afspraken en termijnen af te stemmen is onze werkwijze transparant en duidelijk. Hierdoor kunnen wij ook maatoplossingen bieden voor iedere situatie.

Neem contact op

TalentClass trainee in opdracht bij PVH

Waarom kiezen voor Qquest?

Met 15 jaar ervaring in DevOps transities, vele tevreden klanten en ervaren consultants investeren wij vandaag in de toekomst. De afgelopen vijf jaar zijn wij erg succesvol in de uitrol van ons TalentClass IT-Traineeship. Zo spelen wij direct in op de toenemende arbeidsvraag door ons aanbod van hoogopgeleide talenten. Ruim 180 talenten hebben ons traject al succesvol doorlopen.

Kennisdelen, intensieve begeleiding en persoonlijke aandacht. Dat is kenmerkend voor Qquest. Continu blijven wij in onze mensen en klanten investeren, zodat we samen non-stop vooruitgaan.

  • Voor iedere uitdaging een maatwerk-oplossing

  • Flexibel door detavast-constructie

  • Nieuwe invalshoek vanuit andere studieachtergrond

Wat is detavast?

× WhatsApp!