Onze business analisten zijn breed inzetbaar - Qquest

Business analyse

Waarom business analisten via Qquest?

Veel projecten en devops teams worstelen met het vaststellen van de vraag achter epics en user stories en de oplossing die daar het beste bij past. Teams leveren wel goed werkende applicaties op, maar lang niet altijd applicaties die het werkelijke probleem oplossen. Of die in het ergste geval nieuwe problemen veroorzaken. Onze business analisten zijn getraind om kritisch te zijn en bouwen constructief mee aan wat echt nodig is.

Business analisten voor korte en lange projecten

Onze business analisten zijn in te zetten voor diverse opdrachten. Als vast lid in een devops teams, maar ook om trainingen te geven in business analyse, of bijvoorbeeld om mee te helpen bij de requirements voor de vernieuwing van de back office en financiële processen. Regelmatig zien we ook dat onze mensen meehelpen bij het testen van software opleveringen en de implementatie op business afdelingen.

“Business analyse is vooral de vraag achter de vraag zoeken”

Contact opnemen
Contact_met_Qquest

“Business analyse is vooral de vraag achter de vraag zoeken”

Contact opnemen

Leren door te doen en kennis delen

Met bijna 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van business analyse hebben we al vele organisaties helpen groeien. Kennisdeling en -ontwikkeling staat binnen Qquest centraal. Hierdoor zijn onze mensen altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. En heeft u altijd de laatste kennis in huis.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Consultants met brains (hoog analytisch vermogen) & communicatieve vaardigheden

  • T-shape ontwikkelde mensen, met als specialiteit business analyse, aangetoond door certificeringen

  • Up to date kennis door actieve deling van kennis en ervaring binnen Qquest

  • Maatwerkoplossingen: afgestemd op jouw vraagstuk

Het Tandem-model (junior + senior consultant)

Het tandem-model kan uitkomst bieden wanneer er intern te weinig kennis/capaciteit aanwezig is. Een of meerdere junior IT-consultant(s) starten bij jou in opdracht. Parallel start een medior IT-consultant om de junior in korte tijd up-and-running te krijgen. Vooraf stemmen we de wensen en behoefte af op het vraagstuk. Samen kijken we hoe we dit zo efficiënt mogelijk in kunnen richten. Dat is samen slim vooruit!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

× WhatsApp!