Qquest is Exhibition partner van Test Automation Days 2024 - Qquest

Actualiteit

Qquest is Exhibition partner van Test Automation Days 2024

De afgelopen jaren heeft Test Automation Days (TAD) zich bewezen als de belangrijkste ontmoetingsplaats voor de internationale testautomatisering-community. Gedurende twee dagen worden innovatieve presentaties, workshops en hands-on ervaringen aangeboden. Bezoekers verkennen hier de nieuwste trends, technieken en testtools, netwerken met professionals in softwaretesten, en leren van de meest vooraanstaande experts op het gebied van testautomatisering wereldwijd.

KOOP JE TICKETS HIER

Reframing Test Automation is het thema van 2024

Het terrein van testautomatisering verandert voortdurend, en dit is iets waar we ons allemaal bewust van moeten zijn. Het is belangrijk om te begrijpen hoe Kunstmatige Intelligentie onze aanpak beïnvloedt en hoe we de vele beschikbare tools effectief kunnen beheren. Daarnaast moeten we rekening houden met de groeiende complexiteit van IT-systemen door de toenemende digitalisering in onze dagelijkse activiteiten. Hoe kunnen we waardevolle inzichten bieden om de duurzaamheid van IT-systemen te verbeteren? Deze uitdagingen hebben een grote impact op de praktijken van testautomatisering, waardoor we gedwongen worden om onze aanpak opnieuw te bekijken en aan te passen.

Bezoek ons tijdens de Test Automation Days!

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de Test Automation Days. Ontmoet ons op donderdag 30 mei, waar wij je zullen informeren over alle mogelijkheden met betrekking tot testautomatisering bij Qquest.

Onze hooggekwalificeerde TMap- en ISTQB-gecertificeerde testconsultants, met ervaring in testautomatisering, helpen jou vooruit. Van het opzetten en uitvoeren van een gestructureerde testaanpak tot het inrichten van geautomatiseerd testen; in iedere situatie denken onze testers met jou mee.

Naast consultancy bieden wij ook een detavast constructie. Elke twee maanden starten er nieuwe talenten in ons IT-traineeship, die we omscholen tot IT’ers. Tijdens ons IT-traineeship leren zij ook de basisvaardigheden van testautomatisering.

Kan jouw organisatie ondersteuning in testen gebruiken en ben je benieuwd hoe Qquest jou daarbij kan helpen? Neem dan contact op!

Neem contact op

Event informatie

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en meld je aan voor de Test Automation Days 2024 voor een boost aan inzichten en inspiratie. Bestel jouw kaarten op de website van Test Automation Days en gebruik onze code: KRT50QQT voor €50,- korting.

📅 Woensdag 29 en donderdag 30 mei 2024
🏢 de Doelen ICC Rotterdam
📍 Kruisplein 40, Rotterdam
🌐 www.testautomationdays.com

Waarom je de TAD niet kunt missen

TAD, het branchecongres voor testautomatiseerders, biedt inspirerende workshops, presentaties, Breakout Sessies en keynote speakers. Netwerk met collega’s, blijf op de hoogte van de nieuwste trends en meld je aan voor de Test Automation Days 2024 voor een boost aan inzichten en inspiratie!

Meer weten over Testen?

Lees alles over waar wij goed in zijn met Testen.

Lees meer

Meer weten over Testen?

Lees alles over waar wij goed in zijn met Testen.

Lees meer

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!