Onze IT-test consultants zijn TMap/ISTQB gecertificeerd - Qquest

Software testen

Waarom testers via Qquest?

Kwaliteit van je product krijg je door een combinatie van motivatie om kwaliteit te leveren, gevoel voor time-to-market en gericht te werk gaan. Onze super kwaliteitsgerichte TMap- en ISTQB-gecertificeerde testers met ervaring in testautomatisering helpen jou vooruit. Van het opzetten en uitvoeren van een gestructureerde testaanpak tot het inrichten van geautomatiseerd testen. In iedere situatie denken onze testers met jou mee.

Testers voor korte en lange projecten

Onze testers zijn in te zetten voor diverse opdrachten. Als vast lid in een devops teams, maar ook om trainingen te geven in testen, of bijvoorbeeld testautomatisering op te zetten. Regelmatig zien we ook dat onze testers meehelpen bij de implementatie van nieuwe software en het opleiden van mensen op business afdelingen.

Test consultants

Iedere gestructureerde tester heeft minimaal een TMap of ISTQB-certificaat en is in staat zelf complexe systemen gestructureerd te testen en inzicht te geven over de kwaliteit van het systeem.

Iedere testautomatiseerder heeft minimaal een ISTQB-certificaat en is in staat complexe testcases op te stellen, te automatiseren en te onderhouden.

Leren door te doen en kennis delen

Met bijna 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van software testen hebben we al vele organisaties helpen groeien. Kennisdeling en -ontwikkeling staat binnen Qquest centraal. Hierdoor zijn onze mensen altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. En heeft u altijd de laatste kennis in huis.

“Testen leidt tot fouten vinden en fouten vinden leidt tot bewustwording”

Contact opnemen
Gilde-Testen-Nichal-quote

“Testen leidt tot fouten vinden en fouten vinden leidt tot bewustwording”

Contact opnemen

Wat kun je van ons verwachten?

  • Consultants met brains (hoog analytisch vermogen) & communicatieve vaardigheden

  • Diepgaande test(automatiserings) kennis, aangetoond door certificeringen

  • Actieve kennisdeling en coaching van en door onze collega’s

  • Maatwerkoplossingen, afgestemd op jouw vraagstuk

Het Tandem-model (junior + senior consultant)

Het tandem-model kan uitkomst bieden wanneer er intern te weinig kennis/capaciteit aanwezig is. Een of meerdere junior IT-consultant(s) starten bij jou in opdracht. Parallel start een medior IT-consultant om de junior in korte tijd up-and-running te krijgen. Vooraf stemmen we de wensen en behoefte af op het vraagstuk. Samen kijken we hoe we dit zo efficiënt mogelijk in kunnen richten. Dat is samen slim vooruit!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

× WhatsApp!