Test consultants

Gilde-Testen-Nichal-banner

Waarom testers via Qquest?

“Analytische test consultants voor korte en langlopende projecten!”

 


Ben jij op zoek naar extra kennis en/of ervaring op het gebied van testen en testautomatisering? Onze TMap en ISTQB gecertificeerde testconsultants helpen jou vooruit. Van het opzetten en uitvoeren van een gestructureerde testaanpak tot het inrichten van geautomatiseerd testen. In iedere situatie denken onze testers met jou mee. Dat is samen slim vooruit!

Hoe wij jou kunnen helpen

Met ruim 17 jaar kennis en ervaring op het gebied van testen hebben we al vele organisaties helpen groeien. Kennisdeling en -ontwikkeling staat binnen Qquest centraal. Hierdoor zijn onze consultants altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Door onze gedeelde kennis en ervaring waarborgen wij continuïteit en realiseren wij groei.

Test consultants

Iedere gestructureerde tester heeft minimaal een TMap of ISTQB-certificaat en is in staat zelf complexe systemen gestructureerd te testen en inzicht te geven over de kwaliteit van het systeem.

Iedere testautomatiseerder heeft minimaal een ISTQB-certificaat en is in staat complexe testcases op te stellen, te automatiseren en te onderhouden.

Test consultants voor korte en lange projecten

Al tijdens het werving & selectieproces letten onze recruiters scherp op persoonlijke motivatie, inhoud en capaciteit. Hierdoor weten wij hoogopgeleide en sterk analytische IT-consultants aan te trekken. Onze test consultants zijn in te zetten voor korte en langlopende projecten. Wij werken op basis van detachering of detavast. Hierdoor is er altijd een passende vorm voor jouw uitdaging.

Gilde-Testen-Nichal-quote

"Testen leidt tot fouten vinden en fouten vinden leidt tot bewustwording"

Contact opnemen
Gilde-Testen-Nichal-quote

"Testen leidt tot fouten vinden en fouten vinden leidt tot bewustwording"

Contact opnemen

Leren door te doen en kennis delen

Binnen Qquest geloven wij dat kennis en kunde het snelst eigen worden zodra je het toepast in de praktijk. In de eerste maand van het test traineeship wordt direct gestart met praktijkopdrachten. Tijdens de tweede maand wordt in teamverband aan een intern project gewerkt op een agile werkwijze. Zo zijn onze collega’s na minimaal twee maanden klaargestoomd voor hun eerste opdracht.

Neem contact op

Wat kun je van ons verwachten?

  • Consultants met brains (hoog analytisch vermogen) & communicatieve vaardigheden

  • Diepgaande test(automatiserings) kennis, aangetoond door certificeringen

  • Actieve kennisdeling en coaching van en door onze collega’s

  • Maatwerkoplossingen: afgestemd op jouw vraagstuk

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.