Detavast Constructie: Wat is het? | ? IT Detavast | Qquest.nl

Detavast constructie

Wat is it detavast?

Bij een detavast constructie huurt een opdrachtgever in eerste instantie een medewerker in. Dit gebeurt met dezelfde flexibiliteit als bij detachering. Na een afgesproken periode van detachering krijgt de opdrachtgever de mogelijkheid de medewerker kosteloos van Qquest over te nemen. In de periode van detachering groeit een medewerker hier naartoe en is een overstap een logisch gevolg.

Detavast∙constructie (de; m; meervoud: detavast-constructies) 1 Een constructie van inhuur waarbij er de intentie is om de medewerker op termijn in vaste dienst te nemen.

Wij werken met

Momenteel werken wij samen met organisaties als KPN, ING, CB, PostNL, ANWB en Rituals. Detavast is het meest effectief als de opdrachtgever ook voldoende commitment heeft om te investeren in de medewerker. Een Qquester biedt direct hulp/handjes waar nodig. Kenmerkend voor een Qquester is dat zij vooruitdenken. Ze kijken hoe processen beter en efficiënter aangepakt kunnen worden.

Voordelen van it detavast bij Qquest

Onze it detavast-constructie kent verschillende voordelen voor opdrachtgevers:

  • Flexibel inzetbaar personeel

  • Werving- en selectieprocedures via Qquest

  • De juiste match

  • Ingezette personen krijgen continue bijscholing en coaching vanuit Qquest

  • Bij verzuim, uitval, werk tekort geen risico’s

Zie de detavastperiode als een proefperiode waarin de medewerker optimaal wordt ingewerkt.

Neem contact op

De ideale match

Wij houden ervan om snel te schakelen. Dit zit in onze mensen en is doorgevoerd binnen al onze processen.

  • Eerste gesprek (vraagstukken en behoefte inventariseren)

  • Introduceren één of meerdere Qquester(s)

  • Kennismakingsgesprek met geschikte kandidaten. Dit kan zowel 1 op 1, als bij ons op kantoor met een hele TalentClass.

  • Start samenwerking

Chris_Amelink_CB-Qquest

“Minimaliseren van risico’s door de detavast constructie”

Chris Amelink
Manager Systeemontwikkeling bij CB

Business case CB
Chris_Amelink_CB-Qquest

‘Minimaliseren van risico’s door de detavast constructie’

Chris Amelink
Manager Systeemontwikkeling bij CB

Business case CB

Qquest levert hoge kwaliteit

Bij Qquest hebben wij een intensief selectieproces. Kandidaten worden gescreend op basis van opleidingsniveau, kennis en kunde. De werving- en selectieprocedure is strak ingericht om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Zodra een junior bij Qquest start stroomt hij of zij in het Qquest TalentClass traineeship. De eerste twee maanden worden zij fulltime getraind op hard- en soft skills. Vervolgens specialiseert een kandidaat zich in de gewenste richting. Op basis van intrinsieke motivatie kiest het talent zijn of haar specialisatie(s).

Wij zijn actief in heel Nederland, maar focussen ons op de steden in de Randstad waaronder: Rotterdam, Utrecht, Gouda, Den Haag en Amsterdam.

Detavast mogelijkheden bespreken

Veelgestelde vragen

Detavast is een samenwerkingsverband vergelijkbaar met detachering. Bij detavast krijgt de opdrachtgever de mogelijkheid om de detavast medewerker na een aantal maanden over te nemen. Detavast is een aantrekkelijke manier om het personeelsbestand gemakkelijk uit te breiden. 

Een medewerker die op basis van een detavast constructie is gedetacheerd komt met de intentie om overgenomen te worden door de opdrachtgever. Dit biedt een opdrachtgever kansen om het personeelsbestand met vast personeel uit te breiden. 

× WhatsApp!