Qquest wint FD Gazellen 2019 Award - Qquest

Actualiteit

Qquest wint FD Gazellen 2019 Award

Afgelopen woensdag ontving Qquest het bericht dat zij de FD Gazellen 2019 Award heeft gewonnen. Dat betekent dat wij één van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland zijn. De Award wordt dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

FD_Gazellen_2019-Qquest_B.V.

Met ingang van 2018 is de rangschikking van de FD Gazellen-lijst veranderd. Niet alleen de omzetgroei is van belang, maar ook wordt de groei van werknemers (in fte’s gemeten) en de winstgevendheid meegewogen.

Personeelsgroei is een indicator voor een bijdrage aan de werkgelegenheid en winstgevendheid is een indicator in welke mate een bedrijf toegevoegde waarde biedt. Door drie indicatoren mee te laten wegen, krijgt de prijs een meer gebalanceerde basis.

In de race voor Goud!

Ook zitten we nog in de race om een gouden, zilveren of bronzen FD Gazellen Award te winnen. Binnenkort vindt de prijsuitreiking voor de regio West plaats en natuurlijk hopen we dat we nog één van deze prijzen in ontvangst mogen nemen. Voor nu zijn we trots dat we onszelf FD Gazelle 2019 mogen noemen.

Ben jij ook benieuwd of wij goud gaan winnen? Blijf op de hoogte door ons te volgen op LinkedIn.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!