Social event 2018 de Boerinn | Qquest B.V. Vooruitdenkers

Actualiteit

Social event 2018

Zaterdag 20 oktober zijn wij op een frisse maar mooie ochtend gestart met koffie, thee en wat lekkers. Even bij praten met collega’s en partners, nieuwe collega’s de hand schudden en natuurlijk de nieuw geborenen bewonderen. Na een uitleg hoe de dag zal verlopen zijn we in 2 groepen uit elkaar gegaan om te boogschieten en te boerenklompgolven.

Social-event-2018-05

Het klompgolven werd uitgelegd door de spelleiding van de Boerinn. Je kreeg een score kaart mee waarop ook de holes waren aangegeven. Er stonden 2 flinke kruiwagens met “klomp clubs” klaar in verschillende lengtes en diktes. Door naar de ballenbak om je bal uit te zoeken en zo kon je direct van start.

De oefenruimte van het klompgolven is nauwelijks gebruikt, iedereen betrad meteen het boerengolf veld. In groepjes van 5 a 6 personen konden we 9 van de 18 holes lopen. Zo kon iedere groep gelijk van start op een andere hole om elkaar niet voor de voeten te lopen.

Social-event-2018

Tegelijkertijd werd in de stal “boogschietlokaal” uitgebreid uitleg gegeven over het boogschieten. Daarbij werden tevens alle vragen beantwoord die waren ontstaan. De spelleider bleef aanwijzingen en tips geven, en zorgde ervoor dat de activiteit veilig verliep.

In de stal met dieren lagen wortelen klaar om gevoerd te worden. Er waren collega’s met hun kinderen die dit gretig deden. Bij de konijnen mocht je ook het hok in, dit deden de kinderen met veel plezier. Daarnaast was er een speeltuin voor de allerkleinsten. Ze speelden veel met elkaar en al snel zaten alle laarsjes vol met zand.

Rond 12 uur verzamelde iedereen zich in de hoofdruimte waar een heerlijk buffet klaar stond. Het buffet was gevuld met streekproducten als kaas, brood, jam, etc. Je kon starten met een smakelijke kom groentesoep. Naast de vers afgebakken boerenbroden en diverse bolletjes was er een ruim assortiment van beleg soorten. Verder was er koffie, thee, melk en karnemelk naast sappen vanuit de streek. Door de vele complimenten over de lunch kunnen we wel stellen dat die er goed in ging!

Social-event-2018-02

Na de lunch wisselden de groepen van activiteit. Een aantal collega’s volgde dezelfde activiteit nog een keer. Na nog een ronde uitleg over het boogschieten en het klompgolven startte de groepen met de activiteiten. Het klompgolf team waar Reginald in speelde heeft wel even gebruik gemaakt van de oefenbaan. Reginald wist het enige gaatje in het oefen net te vinden waardoor zijn bal ver weg vloog.

Iedereen had het zichtbaar naar zijn zin. Rond 14.30 uur werd het geheel afgesloten met napraten, opscheppen, sterke verhalen bij de borrel en wat lekkers

Social-event-2018-01

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!