Eindejaarsevent: Fort aan de Klop te Utrecht - Qquest

Actualiteit

Eindejaarsevent: Fort aan de Klop te Utrecht

Het is feest! Qquest viert kerst in Fort aan de Klop.
Wanneer mijn trouwe tweewieler het feest heeft gevonden, word ik begroet met een prachtig beeld. Voor het statige fort staan er vuurkorven om ons te verwarmen. Warmte en gezelligheid straalt over het plein. Wanneer iedereen het Fort heeft gevonden, worden we vriendelijk naar binnen geleid door de ceremoniemeesters.
Naast een goedgevuld glas voor de toost en een selectieballon zorgen ze ook voor de broodnodige instructies. Wanneer alle deelnemers hun ballonbuddies hebben gevonden, barst het feest echt los.

Het is haast onmogelijk om een hoogtepunt van de avond aan te wijzen. De vermakelijke spellen, zoals het bouwen en afbreken van een bekertoren. De ontmoeting met bekende en nieuwe collega’s. De talrijke smakelijke gangen van het diner. De aankondiging van WARP.

Kerstfeest-Qquest-2017

Toch springt er voor mij één gebeurtenis uit: De toespraak van Reginald. Hij toonde ons hoe betrokken hij is bij Qquest, en hoe moeilijk het wordt om meer afstand te nemen. De openhartigheid waarmee hij zijn verhaal deed, was indrukwekkend. Net zoals voor ons niet altijd duidelijk is wat het komende jaar zal brengen, gaat ook Qquest nieuwe tijden tegemoet. Wel is duidelijk dat voor ons als collega’s van Qquest interessante tijden aanbreken, waarin wij de weg vorm geven én vormen waarin Qquest verder zal gaan.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!