fbpx

TalentClass

Qquest stoomt talenten klaar om bij u een topper te worden. De juiste kennis en vaardigheid, voldoende flexibel, zeer snel lerend, jong en passend binnen uw organisatie. En zo dat u er over vijf jaar nog van geniet. De TalentClass van Qquest ontzorgt u in deze ‘queeste’.

Lees meer

Software testen

Het testen van software is uitgegroeid tot een professionele discipline. Er is steeds meer integratie van automatisering in bedrijfsprocessen. Fouten in systemen hebben daardoor een grotere impact. Denk maar aan consumentenprogramma’s die aandacht besteden aan problemen bij organisaties als gevolg van ICT. Gestructureerd testen levert geld en goodwill op.

Lees meer

Requirements/Business analyse

Veel projecten worstelen met het definiëren van een heldere probleem-en doelstelling, scope en eisen. Hoe bepaal je wat de business behoefte is? Hoe leg je die behoefte zo vast dat die voor business en ICT eensluidend is? Dat is waar de door Qquest ontwikkelde methode Process Driven Requirements Engineering® (kortweg PDRE) antwoord op geeft.

Lees meer

Pakketselectie

Een nieuw pakket aanschaffen is een ingrijpende verandering, of het nu gaat om een klein pakket met tien gebruikers of om een bedrijfsbreed pakket met honderden gebruikers. Er zijn veel vragen en onzekerheden. Door Qquest te betrekken in uw pakketselectie krijgt u antwoord op deze vragen.

Lees meer

Process Driven Requirements Testing

Acceptatietesten kost organisaties veel tijd. Tijd die ten koste gaat van het dagelijks werk. Bovendien worden testers vaak gedwongen om ingewikkelde documentatie van ICT te gebruiken voor hun acceptatie. Process Driven Requirements Testing (PDRT) is een methode voor acceptatietesten die een einde maakt aan deze twee issues.

Lees meer

Data Analyse / Data Science

Bedrijven beginnen zich steeds meer te realiseren dat de data in hun eigen systemen, maar ook de vrij toegankelijke data buiten hun eigen bedrijf, goud waard is. Maar hoe delf je dat goud?

Lees meer

“De toegevoegde waarde van Qquest zien we terug in de verhoogde kwaliteit van de producten.”