Over ons

Ruud_Harreman_Qquest_over_ons

Wie is Qquest?

Wij zijn Qquest. Een jonge ICT-organisatie die al 15 jaar continu groeit in kennis en ontwikkeling. Wij investeren vandaag in de specialisten van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren ICT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Wij houden ervan om snel te schakelen en verantwoordelijkheid te nemen. Initiatief tonen, projecten oppakken en continu vooruit blijven denken. Dat is wat ons kenmerkt en waar we bekend om willen staan. Ambitieuze starters zonder ICT-achtergrond krijgen bij ons de mogelijkheid zich om te scholen binnen ons TalentClass Traineeship. In twee maanden tijd wordt de basis bijgebracht, waarna ze zich bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers verder ontwikkelen.

Ook voor ervaren ICT’ers is er voldoende plek binnen onze organisatie. Wij zorgen voor een klimaat waarin eigen kennis en kunde kan worden toegepast. Binnen of buiten onze organisatie. Jouw ervaring kan andere collega’s verder helpen en vice versa. Continu blijven wij in jou investeren, zodat we samen non-stop vooruitgaan.

Heb je interesse?
Volg onze talentclass!

Wat kan ik verwachtenInschrijven informatieavond

Heb je interesse?
Volg onze talentclass!

Wat kan ik verwachtenInschrijven selectiedag