Over Qquest - IT Consultants | Qquest Vooruitdenkers

Over Qquest

Wie is Qquest?

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die sinds 2004 groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de specialisten van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Onze missie

Wij maken organisaties future proof door ze te matchen aan de juiste IT-professionals. Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers. Samen slim vooruit. 

Contact

Waar wij goed in zijn

Wij houden ervan om snel te schakelen en verantwoordelijkheid te nemen. Initiatief tonen, projecten oppakken en continu vooruit blijven denken. Dat is wat ons kenmerkt en waar we bekend om willen staan.

 

IT-traineeship
Met ons IT-traineeship bieden wij starters de kans om hun IT-carrière een boost te geven.

 

IT-consultancy
Wij hebben ervaren IT-consultants in dienst. In iedere opdracht is klant, medewerker en Qquest in balans. Onze focus ligt op Mendix, Testen en Applicatie integratie.

 

Detavast constructie
Onze detavast oplossing biedt opdrachtgevers zekerheid en flexibiliteit.

Contact opnemen

Onze gildes uitgelegd

Kennisdelen staat centraal binnen Qquest. Specialistische kennis delen en borgen wij binnen onze gildes. In totaal hebben wij nu 7 gildes: Beheer, Data, Testen, Development, Business Analyse, Mendix en CI/CD. Iedereen binnen Qquest sluit zich aan bij een gilde die hem of haar het beste past.

Onze collega’s werken onder andere bij:

× WhatsApp!