Over ons

Ruud_Harreman_Qquest_over_ons

Wie is Qquest?

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die al ruim 15 jaar groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de specialisten van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Wij houden ervan om snel te schakelen en verantwoordelijkheid te nemen. Initiatief tonen, projecten oppakken en continu vooruit blijven denken. Dat is wat ons kenmerkt en waar we bekend om willen staan. Ambitieuze starters zonder IT-achtergrond krijgen bij ons de mogelijkheid zich om te scholen binnen ons TalentClass Traineeship.
Ook voor ervaren IT’ers is er voldoende ruimte binnen onze organisatie. Wij zorgen voor een klimaat waarin kennis en kunde kan worden toegepast. Binnen of buiten onze organisatie.

Onze missie

Wij maken organisaties future proof door ze te matchen aan de juiste IT-professionals. Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers.

Onze gildes uitgelegd

Kennisdelen staat centraal binnen Qquest. Daarom hebben wij gildes ingericht om specialistische kennis te borgen en te delen. In totaal hebben we 7 gildes: Beheer, Data, Testen, Development, Analyse, CI/CD en Agile. Iedereen bij Qquest is aangesloten bij een gilde. Alle gildeleden delen actief kennis en werken samen aan projecten.

Heb je interesse?
Volg onze talentclass!

Wat kan ik verwachtenInschrijven informatieavond

Heb je interesse?
Volg onze talentclass!

Wat kan ik verwachtenInschrijven selectiedag