Qquest Wint FD Gazellen 2020 Award - bekroning op 15-jarig jubileum

Actualiteit

QQUEST WINT FD GAZELLEN 2020 AWARD

YES! Ook dit jaar behoort Qquest tot één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee mogen wij onszelf FD Gazelle 2020 noemen waar we weer supertrots op zijn. Vorig jaar mochten we de award ook al in ontvangst nemen en we gaan er vol tegenaan om de award volgend jaar weer binnen te slepen!

FD-Gazellen-award-2020

Criteria voor deelname

Om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Awards moet je als bedrijf aan de een aantal zaken voldoen. Zo moet je over een periode van drie jaar (2017-2019) een omzetgroei van minimaal 20% hebben gerealiseerd. De omzetgroei is over de driejarige periode ononderbroken. In het eerste jaar bedraagt de omzet minimaal € 250.000 en moet je ten minste op 1 januari 2017 economisch actief zijn. Ook moet het bedrijf financieel gezond zijn. 

Qquest winnaar en 15-jarig jubileum

Dit jaar bestaan wij 15 jaar en is het winnen van de FD Gazellen Award een mooie bekroning op ons werk. Het afgelopen jaar hadden wij vol gepland met jubileumactiviteiten, waarvan de meeste helaas niet door konden gaan. Met al onze collega’s gaan we er keihard tegenaan om ons volgend jubileum groots te kunnen vieren en daar hoort dan natuurlijk ook weer een FD Gazellen Award bij.  

 

Alhoewel wij het afgelopen jaar met meer feestelijke activiteiten hadden willen inrichting 

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!