fbpx

TalentClass: voor duurzaam talent

Qquest stoomt talenten klaar om bij u een topper te worden. De juiste kennis en vaardigheid, voldoende flexibel, zeer snel lerend, jong en passend binnen uw organisatie. En zo dat u er over vijf jaar nog van geniet.
De TalentClass van Qquest ontzorgt u in deze ‘queeste’.

De kracht van de TalentClass zit in het kweken van vertrouwen in de eigen capaciteiten van de mensen. Qquest weet de deelnemers zo te trainen en te coachen dat zij optimaal hun capaciteiten aanwenden.
De TalentClass’ers kunnen daardoor diverse ICT-rollen bekleden.

Succesfactoren TalentClass

Werving en selectie

Qquest vist in unieke vijvers. In veel niet-ICT studies worden vaardigheden ontwikkeld en getraind die zeer goed van pas komen bij huidige ICT-rollen. Een strenge selectie zorgt er voor dat slechts 5% van alle geïnteresseerden kan starten in een TalentClass.

Training

Deze training beslaat minimaal twee maanden en bevat de optimale mix van hard- en softskills ter voorbereiding op succesvol functioneren binnen uw ICT organisatie.

Coaching on the job

Een TalentClass’er is snel ingewerkt. Qquest ondersteunt de TalentClass’er voortdurend om optimaal te ontwikkelen binnen de werkomgeving. De begeleiding bestaat uit training, coaching en advies.

Overname

Omdat het gehele TalentClass traject gericht is op integratie met uw organisatie, is de overstap meer een logisch gevolg dan een keuze.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

“Qquest stoomt talenten klaar om bij u een topper te worden.”