We gingen testen. Wat er toen gebeurde geloof je nooit… - Qquest

Actualiteit

We gingen testen. Wat er toen gebeurde geloof je nooit…

Gisteren was het dan zo ver. De PVH Test-a-thon bij het hoofdkantoor van PVH in Amsterdam. Voor de mensen die het nog niet weten: PVH is één van de grootste kledingbedrijven ter wereld met bekende merken zoals Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Dat klinkt gaaf!

Met een groep van ongeveer 40 mensen zijn we aan het eind van de middag richting Amsterdam vertrokken. Eenmaal aangekomen kregen we na een korte introductie de kans om een kijkje te nemen achter de schermen. Het moderne pand, de mooie werkplekken en de sfeer maakten gauw duidelijk dat het niet ging om zomaar een bedrijf. We mochten zelfs gebruik maken van gadgets die nog niet op de markt beschikbaar zijn. Zo weten wij al hoe de kledingwinkel van de toekomst eruit gaat zien!

PVH Test-a-thon

Na de rondleiding was het tijd voor de Test-a-thon. We werden verdeeld in zes groepen en elke groep kreeg de opdracht om de websites van Tommy Hilfiger en Calvin Klein zo goed mogelijk te testen. Met als resultaat bijzondere bugs, antwoord op drie automatiseringsvraagstukken en directe feedback voor de aanwezige product owners en testers.

Na een uitstekend diner werden de gevonden fouten aan PVH en aan elkaar gepresenteerd. Als bedankje kregen we allemaal nog een mooie gadget van Tommy Hilfiger. Al met al was het een geslaagde avond die niet alleen gezellig, maar ook nog eens heel leerzaam was.

Meer weten over Testen?

Lees alles over waar wij goed in zijn met Testen.

Lees meer

Meer weten over Testen?

Lees alles over waar wij goed in zijn met Testen.

Lees meer

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!