Mendix Maatwerk Oplossingen | Mendix Developer? Qquest

Mendix

Gilde-Low-code-Reginald-banner

Waar wij goed in zijn met Mendix

Low-code platformen zoals Mendix worden steeds populairder. Deze platformen zijn uitermate geschikt om in korte tijd oplossingen te ontwikkelen waarbij de business veel betrokken wordt en de organisatie snel kan reageren op een dynamische markt. In het Mendix gilde worden twee krachten van Qquest; Procesmodelleren en Requirements Engineering (PDRE®) samengebracht met het gemak en de flexibiliteit van Mendix. Doordat wij onze consultants opleiden in de essentie van Java ontwikkeling, kunnen ze zowel gebruik maken van de standaarden binnen Mendix, maar blijft maatwerk voor specifieke wensen altijd binnen handbereik.

Ik wil meer weten

Onze Mendix profielen

Mendix consultant

Mendix developer

Bij de klant

WAAROM-WAT-HOE dat is het model dat Qquest collega’s hanteren bij elk stukje realisatie. Het doel van de wijziging/vernieuwing (het WAAROM) moet duidelijk zijn. De business requirements die de behoefte beschrijven (het WAT) moeten worden opgehaald en de wijze waarop de behoefte wordt ingevuld (het HOE) met ICT o.a. Mendix of procedures, afspraken, opleidingen, marketing etc..
Nadat het WAAROM en WAT duidelijk is kan de juiste oplossing worden gekozen.

De door Qquest ontwikkelde Requirements engineering methodiek (PDRE®) versterkt de werkwijze en visie van Mendix. Mendix richt zich primair op het bedrijfsproces. Daar verdienen de klanten tenslotte hun geld mee. Het in kaart brengen van het proces en de stakeholders is geen sinecure en wordt ondersteund door PDRE® middels een gestandaardiseerde werkwijze.

“Snelle systeemontwikkeling veel eenvoudiger met PDRE® en Mendix”

Contact opnemen

“Snelle systeemontwikkeling veel eenvoudiger met PDRE® en Mendix”

Contact opnemen

Java vormt de basis

Zodra het proces goed in kaart is gebracht is het ontwikkelen van de applicatie in Mendix middels de vele widgets (kant-en-klare codeblokken) relatief eenvoudig. Het komt regelmatig voor dat klanten eigen stukken software (HTML, CSS of Java script) willen integreren of eigen (Java)widgets willen ontwikkelen. Daar komt de Java opleiding en ervaring die de Qquest consultants meenemen goed van pas.

Mendix nieuws

Binnen Qquest staat kennisdeling centraal en daarom delen we onze kennis gul. Lees hier onze publicaties vanuit het Mendix gilde. 

Waarom kiezen voor Qquest?

Qquest biedt hooggeschoolde trainees de kans zich te ontwikkelen binnen de IT. Met 15 jaar ervaring in DevOps transities, vele tevreden klanten en ervaren consultants investeren wij vandaag in de toekomst van morgen. Wij denken graag vooruit.

Door onze uitgebreide werving & selectieprocedure weten wij de geschikte mensen te vinden. Wij kijken naar persoonlijkheden en kwaliteiten. Door persoonlijke aandacht, training op hard- en softskills en het ruim delen van onze kennis, realiseren wij intrinsiek gemotiveerde starters en ervaren IT’ers.

  • Kennisdeling staat centraal

  • Detavast mogelijkheid

  • Nieuwe invalshoek vanuit diverse studie achtergronden

Wat is detavast?

Andere gildes

× WhatsApp!