Software Testen | Op zoek naar ervaren testers? Qquest IT-consultants

Testen

Gilde-Testen-Nichal-banner

Waar wij goed in zijn met testen

Wil jij de kwaliteit van jouw producten en/of dienstverlening verbeteren en het testniveau verhogen? Of is er een andere uitdaging met betrekking tot de kwaliteit van uw producten en/of diensten? Bij Qquest hebben wij ervaren testers die hierin een sleutelrol kunnen vervullen. Onze IT-consultants zijn hoogopgeleid en hebben diverse achtergronden. Hierdoor bekijken zij vraagstukken vanuit een ander perspectief en ontstaan creatieve oplossingen. Door actieve kennisdeling binnen onze organisaties blijft iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik wil meer weten

IT-consultants in opdracht

Onze IT-consultants zijn nét iets anders. Door onze ‘eigenwijze’ aanpak weten we daadwerkelijk verschil te maken bij onze opdrachtgevers. De meeste IT-consultants komen uit een ander werkveld, waardoor hun blik breed en onbevangen is. Hierdoor kunnen zij snel schakelen en meedenken met andere partijen. Waardoor incorrectheden in de requirements en functionaliteit vroeg en snel opgelost worden.

Gilde-Testen-Nichal-quote

"Kwaliteit is niet iets wat ontstaat door te testen, het gebrek eraan kan wel worden gedetecteerd door goed te testen"

Contact opnemen
Gilde-Testen-Nichal-quote

"Kwaliteit is niet iets wat ontstaat door te testen, het gebrek eraan kan wel worden gedetecteerd door goed te testen"

Contact opnemen

De basis voor iedere opdracht

Kwaliteit is niet iets wat ontstaat door te testen, het gebrek eraan kan wel worden gedetecteerd door goed te testen. Om de kwaliteit te bewaken, is ons advies om vanaf het begin van het ontwikkelproces testers te betrekken. Doorgaans kunnen veel issues worden teruggeleid naar incomplete of incorrecte requirements. Door direct bezig te zijn met kwaliteit en testers mee te laten denken valt hier dan ook de meeste winst te behalen. De meeste winst valt te behalen bij correcte en volledige requirements; eenduidige interpretatie van aangevraagde functionaliteiten en de risicobepaling.

Iedere Qquest tester is aangesloten bij het Testgilde waar de focus ligt op kennisontwikkeling en deling. Daarnaast fungeert het gilde als een ‘vangnet’. Loopt een IT-consultant vast in opdracht, dan helpen wij hem snel weer vooruit.

Test nieuws

Binnen Qquest staat kennisdeling centraal en daarom delen we onze kennis gul. Lees hier onze publicaties vanuit het Testgilde.

Testen en het IT-Traineeship

Iedere twee maanden start een nieuwe groep IT-Trainees. De trainers bestaan uit Qquest IT-consultants. Hierdoor weten wij de laatste kennis en ontwikkelingen direct uit de praktijk over te brengen. Tijdens de eerste twee maanden krijgen de trainees de basis van o.a. het testen mee, waarom testen belangrijk is en diverse testtechnieken. Ze leren tot testscenario’s te komen en gebruik te maken van SoapUI en Selenium.
Na twee maanden intensieve training sluit een trainee zich aan bij een van onze zes gildes. Binnen het testgilde werken wij met een ‘buddy-project’. Voor twee maanden is een beginnend tester gekoppeld aan een meer ervaren tester. Zo is het laagdrempelig om voor hulp of voor begeleiding te vragen.
Onze IT-consultants kunnen na twee maanden intensieve training direct succesvol ingezet worden. Doordat ze een andere achtergrond hebben, kunnen ze goed schakelen, luisteren en meedenken met alle partijen. Elk project is uniek en onze talenten zijn in staat een goed beeld te krijgen van jouw prioriteiten en uitdagingen.

Waarom kiezen voor Qquest?

Qquest biedt hooggeschoolde trainees de kans zich te ontwikkelen binnen de IT. Met 15 jaar ervaring in DevOps transities, vele tevreden klanten en ervaren consultants investeren wij vandaag in de toekomst van morgen. Wij denken graag vooruit.

Door onze uitgebreide werving & selectieprocedure weten wij de geschikte mensen te vinden. Wij kijken naar persoonlijkheden en kwaliteiten. Door persoonlijke aandacht, training op hard- en softskills en het ruim delen van onze kennis, realiseren wij intrinsiek gemotiveerde starters en ervaren IT’ers.

  • Kennisdeling staat centraal

  • Detavast mogelijkheid

  • Nieuwe invalshoek vanuit diverse studie achtergronden

Wat is detavast?

Andere gildes

× WhatsApp!