Data & Analytics | Op zoek naar data consultants?️ Qquest

Data & Analytics

Gilde-Data-Johnny-banner

Waar wij goed in zijn met data & analytics

Zoek jij versterking of vernieuwing in jouw datateam? Bij Qquest hebben wij dataspecialisten die op korte termijn kunnen bijdragen aan de oplossing van jouw datavraagstuk. Onze mensen worden opgeleid in een voltijd trainingsprogramma. Vervolgens specialiseren zij zichzelf in één van de vier onderstaande specialismes. Door deze specialisatie kunnen wij de beste match realiseren!

Ik zoek versterking

Onze data profielen

Data modeler

Data engineer

Data steward

Data analist

Bij de klant

Na drie maanden intensieve training, inclusief een data verdiepingsmaand, kunnen onze data talenten starten. Het gilde Data staat de talenten bij met coaching en studiebegleiding. Daarnaast beschikken talenten over een persoonlijk studiebudget. Kennisontwikkeling staat bij Qquest voorop en we stellen iedereen in de gelegenheid om 10% van de uren daaraan te besteden. Tijdens de opdracht kan een talent altijd een beroep doen op het gilde Data waardoor veel meer (actuele) kennis voor handen is. Door continue kennisdeling vanuit de achterban, kunnen de talenten zich snel ontwikkelen binnen hun opdracht.

Gilde-Data-Johnny-quote

“In de Qquest Datafabriek wordt theorie direct toegepast in de praktijk!

Contact opnemen
Gilde-Data-Johnny-quote

“In de Qquest Datafabriek wordt theorie direct toegepast in de praktijk!”

Contact opnemen

Data trainee specialisatie

De TalentClasser kiest de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen tijdens de dataspecialisatie. In twee weken wordt de basis bijgebracht van dataprocessen. Het ontwerpen van een datamodel, het opschonen van data door middel van ETL-processen en het testen, analyseren en visualiseren van data. Daarnaast leert de TalentClasser het belang van data governance en gegevensbescherming. Om de theorie in praktijk te brengen, heeft het gilde Data een leeromgeving: de ‘Qquest datafabriek’. In de datafabriek worden er relevante IT vacatures van verschillende vacaturesites gescraped en vervolgens door het ETL-proces opgeschoond. Opdrachten binnen de datafabriek zijn gerelateerd aan vier dataprofielen: Data Modeler, Data Engineer, Data Steward en Data Analist.

Data & Analytics nieuws

Binnen Qquest staat kennisdeling centraal en daarom delen we onze kennis gul. Lees hier alle berichten over ons Data & Analytics gilde.

Waarom kiezen voor Qquest?

Qquest biedt hoog geschoolde trainees die de keus gemaakt hebben zichzelf richting data & analytics te willen ontwikkelen. Met 15 jaar ervaring in DevOps transities, vele tevreden klanten en ervaren consultants investeren wij vandaag in de toekomst. Wij denken graag vooruit. Daarom investeren wij vandaag in de specialisten van morgen. Gedreven door innovatie. Leergierig en nieuwsgierig naar de toekomst.

Door onze uitgebreide werving & selectieprocedure weten wij de geschikte mensen te vinden. Iedere trainee start binnen de TalentClass en ontwikkelt zich van daaruit in een richting die hij of zij ambieert. Door persoonlijke aandacht, training op hard- en softskills en het ruim delen van onze kennis, realiseren wij intrinsiek gemotiveerde starters.

  • Meest gebruikte tools in de markt

  • Detavast mogelijkheid

  • Nieuwe invalshoek vanuit andere studie achtergrond

Wat is detavast?

Andere gildes

× WhatsApp!