Business Analyse | Business Analist inhuren? Qquest IT-consultants

Business Analyse

Gilde-Business-Analyse-Carlijn-banner

Waar wij goed in zijn met business analyse

Onze gedreven business analisten stellen de juiste kritische vragen die nodig zijn om projecten tot het gewenste eindresultaat te brengen. Zij beschikken over een toolkit met hard én soft skills om te borgen dat het juiste werk wordt gedaan en de beoogde businesswaarde wordt volbracht. Onze collega’s communiceren gemakkelijk met allerhande stakeholders uit de business en IT.

Ik zoek versterking

Bij Qquest zijn we het er unaniem over eens dat de vaardigheden van de business analist nog steeds van cruciaal belang zijn. Niet iedere business analist heeft nog de functie ‘business analist’. Er bestaan nu rollen zoals proces beheerders, solution consultants, informatieanalisten en beheerders met business analyse aspecten in hun takenpakket. Het vinden en helpen ontwikkelen van multidisciplinair talent is waar wij bij Qquest onze expertise van hebben gemaakt. Door onze detavast- en detacheringsoplossing zijn wij flexibel en kunnen wij maatwerk leveren passend bij jouw uitdaging.

Onze profielen

Proces- en Informatieanalist

Solution Consultant

Functioneel Applicatiebeheerder

Bij de klant

De kennisdeling en ondersteuning binnen het gilde zorgt voor een goede start bij onze klanten. Onze gildeleden zijn in opdracht bij verschillende klanten en komen bij Qquest bij elkaar om verschillende technieken, expertises en ervaringen te delen. Samen bespreken wij (individuele) uitdagingen en brainstormen wij over verschillende oplossingen. Zo ontwikkelen wij onszelf als business analisten en verbeteren wij de kwaliteit van proces én uitkomst bij opdrachtgevers en binnen Qquest.

Gilde-Business-Analyse-Carlijn-quote

“Business analyse valt en staat met het ophalen van de juiste requirements”

Contact opnemen
Gilde-Business-Analyse-Carlijn-quote

“Business Analyse valt en staat met het ophalen van de juiste requirements”

Contact opnemen

Business analisten houden het doel scherp

In de focus op ‘de oplossing’ wordt vaak al snel de essentie van ‘het probleem’ uit het oog verloren. Onze business analisten zorgen er met Proces Driven Requirements Engineering® (PDRE) voor dat essentiële requirements worden opgenomen en niet-relevante requirements worden weggelaten. Hierdoor houden onze business analisten de ogen van het team op de prijs gericht. Zo worden er geen onnodige extra kosten gemaakt en worden projecten sneller volbracht!

Business Analyse nieuws

Binnen Qquest staat kennisdeling centraal en daarom delen we onze kennis gul. Lees hier alle berichten over ons Business Analyse gilde.

Waarom kiezen voor Qquest?

Qquest biedt hoog geschoolde trainees die de keus gemaakt hebben zichzelf richting data & analytics te willen ontwikkelen. Met 15 jaar ervaring in DevOps transities, vele tevreden klanten en ervaren consultants investeren wij vandaag in de toekomst. Wij denken graag vooruit. Daarom investeren wij vandaag in de specialisten van morgen. Gedreven door innovatie. Leergierig en nieuwsgierig naar de toekomst.

Door onze uitgebreide werving & selectieprocedure weten wij de geschikte mensen te vinden. Iedere trainee start binnen de TalentClass en ontwikkelt zich van daaruit in een richting die hij of zij ambieert. Door persoonlijke aandacht, training op hard- en softskills en het ruim delen van onze kennis, realiseren wij intrinsiek gemotiveerde starters.

  • Meest gebruikte tools in de markt

  • Detavast mogelijkheid

  • Nieuwe invalshoek vanuit andere studie achtergrond

Wat is detavast?

Andere gildes

× WhatsApp!