Onze nieuwsgierige beheerders helpen jou vooruit - Qquest Vooruitdenkers

Beheer

Gilde-Beheer-Jan-Kees-banner

Waar wij goed in zijn met beheer

Onze nieuwsgierige beheerders zijn gedreven om anderen vooruit te helpen en werkwijzen continu te optimaliseren. Zij bezitten sociale en technische skills en hebben een ruim inlevingsvermogen. Hierdoor schakelen zij gemakkelijk tussen technische gesprekken met de developers en de vraag van de gebruikers. Het ontplooien van deze vaardigheden, dat is waar wij onze expertise van hebben gemaakt. Door onze detavast- en detacheringsoplossing zijn wij flexibel en kunnen we maatwerk leveren passend bij jouw uitdaging.

Ik wil meer weten

Onze beheerprofielen

Functioneel beheerder

Applicatie beheerder

Technisch beheer

Bij de klant

Na het IT-traineeship van twee maanden zijn de beheerders van de toekomst klaar om te starten. Door support van collega’s uit het Beheergilde is de start flitsend. Gedurende de opdracht draagt de collega bij aan actuele onderwerpen in het gilde. Wij hanteren daarbij het principe van dagelijks nieuwe kennis opdoen en delen met iedereen die het wil weten. Daarmee ontwikkeld de medewerker zich inhoudelijk en draagt het meteen bij aan het verbeteren van beheer bij de klant en Qquest. Een doorlopende ontwikkeling is een gevolg. Samenwerken aan de beheerders van de toekomst.

Gilde-Beheer-Jan-Kees-quote

“Iedere beheeropdracht is verschillend en ieder bedrijf is anders"

Contact opnemen
Gilde-Beheer-Jan-Kees-quote

“Iedere beheeropdracht is verschillend en ieder bedrijf is anders"

Contact opnemen

Beheren is vooruitdenken

Fouten oplossen is een vervelend karwei. Iets wat niet werkt geeft problemen en klagende gebruikers. Onze beheerders zijn erop gebrand om de continuïteit te waarborgen. Dit vergt ‘vooruitdenken’.
Door onze aandacht in het gilde op de toekomst te houden, is de terugkerende vraag ‘hoe kunnen we blijven verbeteren en incidenten voorkomen?’. Daar krijgen onze beheerders energie van. Met experimenten op gebied van monitoring, robotisering en ketencontrole leveren wij een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied beheer.

Beheer nieuws

Binnen Qquest staat kennisdeling centraal en daarom delen we onze kennis gul. Lees hier onze publicaties vanuit het gilde Beheer.

Waarom kiezen voor Qquest?

Qquest biedt hooggeschoolde trainees de kans zich te ontwikkelen binnen de IT. Met 15 jaar ervaring in DevOps transities, vele tevreden klanten en ervaren consultants investeren wij vandaag in de toekomst van morgen. Wij denken graag vooruit.

Door onze uitgebreide werving & selectieprocedure weten wij de geschikte mensen te vinden. Wij kijken naar persoonlijkheden en kwaliteiten. Door persoonlijke aandacht, training op hard- en softskills en het ruim delen van onze kennis, realiseren wij intrinsiek gemotiveerde starters en ervaren IT’ers.

  • Kennisdeling staat centraal

  • Detavast mogelijkheid

  • Nieuwe invalshoek vanuit diverse studie achtergronden

Wat is detavast?

Andere gildes

× WhatsApp!