fbpx

Wellicht ook interessant:

Wie zijn we?
Ons team
Blog
Social events

Innoveren & kennis delen

Leren van en met elkaar

Bij Qquest staat kennisontwikkeling en -deling centraal. Alles om ons heen is aan verandering onderhevig. De enige manier om te groeien is om constant in te spelen op die verandering. Wij geloven in het bundelen van krachten, kennis en energie om te innoveren in de ICT. Leren van en met elkaar. De ICT dient bij te dragen aan een beter, effectiever en prettiger werkklimaat. Met de juiste applicaties en systemen kunnen we veel werk lichter en prettiger maken. Daarom is de ICT een dankbaar vak. Bij Qquest staan we open voor ieder soort talent, uit iedere hoek. Werknemers opleiden tot vindingrijke ICT’ers die niet schromen een nieuw pad in te slaan; dat is hoe Qquest verandering mogelijk maakt.

Kennisdeling avonden

Qquest is een kennisorganisatie. Maandelijks komen collega’s samen op kantoor in Gouda om, met pizza’s als inspiratie, een vakgerelateerd onderwerp te behandelen, specifieke kennis te delen of te brainstormen over een methodiek. Deze innovatie-avonden zijn vooral (inter)actief. Geen dialogen maar actief bezig zijn samen met anderen. Delen van kennis en opdoen van kennis dus samen in één avond! Onderwerpen worden bepaald door de professionals zelf door beheren van een Sharing Backlog.

Thema’s relevant voor Qquest worden op de scrumwijze aangepakt en verder uitgewerkt. In korte sprints wordt er door een team van collega’s gewerkt aan het leveren van toegevoegde waarde voor de professionals en daarmee ook voor Qquest.

Hieronder vind je informatie over voorgaande kennisavonden:

Hacken Webapplicaties >

4e Qquest TechDay – Testautomatisering >

Interactieve en praktische avond over beveragerandomizer.com >

1e Qquest TECHDAY >

Aan de slag met Excel en VBA >

Softskills: “Hoe ga jij om met …” >

Apps ontwikkelen >

Continuous Delivery >

“PIM”Project >

LEGO Serious Play >

PVH Test-a-thon >

“Alles om ons heen is aan verandering onderhevig. De enige manier om te groeien is om constant in te spelen op die verandering”