Hét Business IT traineeship zonder vooropleiding. Wanneer start jij?

Business IT traineeship

Wil jij werken in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je voortdurend kunt vernieuwen en verbeteren? Dat kan binnen ons Business IT Traineeship! Ook zonder relevante (werk)ervaring. Je bent niet bang om op mensen af te stappen, kunt effectief communiceren (dus vooral ook goed luisteren) én hebt een flinke dosis overtuigingskracht. Wij leren je de rest! Daarna ga je dit toepassen in de praktijk bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers en blijven wij aan de zijlijn staan voor jouw ontwikkeling.

Solliciteer direct
 • Gezellige borrels

 • Vanaf dag 1 betaald

 • Voortdurend groeien

 • Individuele aandacht

Wat ga je doen?

Je begint met maximaal twaalf trainees in onze TalentClass. Dit is de opleidingsperiode bij ons op kantoor van twee maanden waarin je brede IT-skills leert op gebied van business analyse, beheer, agile/scrum, software testen, (lowcode) programmeren, data en CI/CD. Deze kennis heb je nodig om de schakel te kunnen zijn tussen de business en IT. Naast de hard skills wordt er ook aandacht besteed aan belangrijke soft skills zoals presenteren, feedback geven en effectief communiceren.

Tijdens de TalentClass leren wij jou goed kennen, zodat onze accountmanagers een passende opdracht op het snijvlak van business en IT voor jou kunnen vinden. Denk hierbij aan opdrachtgevers zoals PostNL, Nationale Nederlanden of Quion. Dit kan in verschillende rollen zijn, bijvoorbeeld business analist, functioneel beheerder of product owner. Wij blijven natuurlijk met jou in contact zodat we je kunnen begeleiden op zowel inhoudelijk als persoonlijk niveau! Zo heb je bijvoorbeeld regelmatig voortgangsgesprekken met je fieldmanager en kun je aan de slag om relevante certificaten te behalen. Daarnaast organiseren we veel leuke uitjes en borrels waar iedereen van harte welkom is!

Na het Business IT traineeship ben je klaar voor de volgende stap in je carrière als consultant. Hierin pakken de meeste trainees de mogelijkheid aan om over te stappen naar de opdrachtgever met het perspectief om daar verder door te groeien.

Whatsapp-qquest-links

Heb je een vraag met betrekking tot deze vacature of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gemakkelijk contact op met onze recruiter Guus via Whatsapp.

Stuur een whatsapp +31 (0) 85 40 11 707

“Bij Qquest krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen in de richting die je zelf ambieert.”

Wat wij bieden

 • Een energieke werkomgeving waar kennisontwikkeling en -deling centraal staat

 • Direct een vast contract

 • 26 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen

 • Volledige reiskostenvergoeding (NS-businesskaart óf €0,23/km)

 • Startsalaris van €2.700 bruto per maand (incl. vakantiegeld) vanaf dag één! Bij goed functioneren kun je doorgroeien naar €3.294 per maand

Wat wij vragen

 • Hbo-bachelor en/of wo-diploma (of afstudeerdatum bekend)

 • Interesse in IT zien wij graag terug in jouw cv of motivatie

 • Goede kennis van de Nederlandse taal

 • Woonachtig in of reisbereidheid naar de Randstad

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

Upload je cv

Sollicitatieprocedure

Kennismaking

Assessment

Tweede gesprek

Contract

Aan het werk

Wie wij zijn

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die sinds 2004 groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de professionals van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers. Dat is samen slim vooruit.

Wij geloven in het principe: Samen zijn we Qquest. Wil jij daar ook onderdeel van worden of wil je meer weten? Neem dan contact op!

Meer over ons.

Solliciteer op deze vacature

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan

Ben jij nieuwsgierig naar ons IT-traineeship? Vraag dan nu vrijblijvend een informatiepakket aan. Wij mailen jou de informatie over ons traineeship en hoe onze selectiedagen eruit zien. Je kan dan rustig bekijken of ons programma bij jou past.

Of solliciteer direct

De recruiter

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

× WhatsApp!