Vacature: Business Analist - Qquest Vooruitdenkers

Business Analist Consultant

Werken bij Qquest als Business Analist Consultant betekent impact maken en veranderingen teweegbrengen bij bedrijven met complexe processen. Jij vormt bij onze klanten de brug tussen de business en IT. Met diepgaande analyses en scherpzinnige oplossingen weet je blijvende groei te waarborgen bij verschillende bedrijven, terwijl Qquest jouw thuisbasis blijft. Consultant zijn bij Qquest betekent ook kennis delen met je collega’s. Wij geloven in een ‘open source mentaliteit’ waar iedereen aan kan bijdragen en van kan profiteren. Zo groeien we samen. Kortom: Een veelzijdige functie waarin je veel afwisseling hebt en je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Solliciteer direct
 • Uitjes

 • Continu ontwikkelen

 • Hybride

 • Bonusregeling

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van een jonge en dynamische organisatie, die tevens de bakermat is van Proces Driven Requirements Engineering®. PDRE® is een door Qquest ontwikkelde methode die de beste werkwijzen uit diverse Agile methoden integreert en daar aanvullende tools aan toevoegt. Deze methode biedt onze consultants de nodige instrumenten om gedetailleerde beschrijvingen te creëren van wat een product, systeem of dienst moet bevatten.

Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten de veranderingen doormaken die ze nodig hebben voor de toekomst. Je voert o.a. de volgende taken uit: scherp krijgen van probleem en scope, identificeren van stakeholders, beschrijven van de huidige processen en de toekomstige processen, verzamelen van requirements en opstellen van user stories. Door goed te schakelen met verschillende stakeholders weet je iedereen mee te krijgen in jouw oplossingen.

Nadat je grondig bent ingewerkt, zullen onze accountmanagers je met plezier introduceren bij een van onze opdrachtgevers. Ze zetten zich maximaal in om een opdracht te vinden die perfect bij jou past. Uiteraard is hybride werken vrijwel altijd mogelijk. Tijdens je opdracht blijf je regelmatig in contact met je ‘gilde’, waar jij en je collega’s elkaar scherp en up-to-date houden.

Kennisdeling en saamhorigheid staan bij Qquest hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat jij als expert hier ook je steentje aan wilt bijdragen door bijvoorbeeld een  presentatie te geven voor je collega’s of een training te geven aan onze Talent Class. Hiernaast zijn er ook altijd leuke en leerzame interne projecten om mee aan de slag te gaan.

Eenvoudig solliciteren
Whatsapp-qquest-links

Heb je een vraag met betrekking tot deze vacature of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gemakkelijk contact op met onze recruiter Sebastian via Whatsapp.

Stuur een whatsapp +31 (0) 85 40 11 708

“Maak impact en breng veranderingen teweeg bij bedrijven met complexe processen.”

Wat wij bieden

 • Direct contract voor onbepaalde tijd op fulltime basis

 • Een salaris van 3200-6000 euro, gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid tot bijkopen

 • Een leuke bonusregeling en mobiliteitsregeling

 • Veel mogelijkheden tot verdere ontwikkeling

Wat wij vragen

 • Minimaal een afgeronde hbo-studie en 4 jaar relevante werkervaring

 • Je hebt ervaring met Scrum en werken in een Agile omgeving

 • Je bent in het bezit van één of meerdere certificaten zoals Lean, BPM of Requirements Engineering

 • Ervaring met consultancy en een actueel netwerk zijn een pré

 • Je vindt het leuk om te presenteren en/of trainingen te geven

 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Upload je cv

Sollicitatieprocedure

Kennismaking

Assessment

Tweede gesprek

Contract

Aan het werk

Wie wij zijn

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die sinds 2004 groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de professionals van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers. Dat is samen slim vooruit.

Wij geloven in het principe: Samen zijn we Qquest. Wil jij daar ook onderdeel van worden of wil je meer weten? Neem dan contact op!

Meer over ons.

Solliciteer op deze vacature

De recruiter

Sebastian van Houwelingen
Recruiter

+31 (0) 85 40 11 708
recruitment@qquest.nl

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

× WhatsApp!