Vacature: Functioneel Test Consultant - Qquest Vooruitdenkers

Functioneel Test Consultant

De afwisseling van consultancy met de stabiliteit van een hechte club. Dat is werken als Functioneel Test Consultant bij Qquest. Je bent een zelfstandige tester die proactief is, pragmatisch kan werken, kritisch kan denken en helder kan communiceren. Consultant zijn bij Qquest betekent ook kennis delen met je collega’s. Wij geloven in een ‘open source mentaliteit’ waar iedereen aan kan bijdragen en van kan profiteren. Zo groeien we samen. Kortom: Een veelzijdige functie waarin je veel afwisseling hebt en je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Solliciteer direct
 • Groot testnetwerk

 • Bonusregeling

 • Continu ontwikkelen

 • Uitjes

Wat ga je doen?

Je weet bij de opdrachtgever de juiste requirements op te halen en gaat op basis hiervan testcases opstellen. Deze testcases ga je systematisch en planmatig uitvoeren om zo alle bugs op te sporen en de kwaliteit van de software in kaart te brengen. Denk hierbij aan unit-testen, integratietesten en systeemtesten. Je weet je bevindingen duidelijk te documenteren en te communiceren naar verschillende stakeholders. Waar het jou echt om gaat: zorgen dat er een foutloos product wordt geleverd.

Nadat je goed bent ingewerkt stellen onze accountmanagers je graag voor bij een van onze opdrachtgevers. Ze doen hierbij hun uiterste best om een opdracht te vinden die écht bij jou past. Het merendeel van onze opdrachtgevers zit in de Randstad. Je vindt het dus niet erg om soms een stukje binnen dit gebied te moeten reizen. Uiteraard is hybride werken vrijwel altijd mogelijk. Tijdens je opdracht blijf je altijd in contact met je ‘gilde’, waar jij en je collega-testers elkaar scherp en up-to-date houden.

Kennisdeling en saamhorigheid staan bij Qquest hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat jij als expert hier ook je steentje aan wilt bijdragen door bijvoorbeeld een  presentatie te geven voor je collega’s of een training te geven aan onze Talent Class. Hiernaast zijn er ook altijd leuke en leerzame interne projecten om mee aan de slag te gaan.

Eenvoudig solliciteren
Whatsapp-qquest-links

Heb je een vraag met betrekking tot deze vacature of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gemakkelijk contact op met onze recruiter Sebastian via Whatsapp.

Stuur een whatsapp +31 (0) 85 40 11 708

“Als tester ben ik de regisseur van het proces”

Wat wij bieden

 • Direct contract voor onbepaalde tijd op fulltime basis

 • Een salaris van 3200-6000 euro, gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, 26 vakantiedagen met de mogelijkheid tot bijkopen

 • Een leuke bonusregeling en mobiliteitsregeling

 • Veel mogelijkheden tot verdere ontwikkeling

Wat wij vragen

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-studie

 • Je hebt minimaal 4 jaar aaneengesloten ervaring met handmatig testen

 • Je bent in het bezit van een ISTQB of TMAP certificaat

 • Ervaring in consultancy is een pre

 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Upload je cv

Sollicitatieprocedure

Kennismaking

Assessment

Tweede gesprek

Contract

Aan het werk

Wie wij zijn

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die sinds 2004 groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de professionals van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers. Dat is samen slim vooruit.

Wij geloven in het principe: Samen zijn we Qquest. Wil jij daar ook onderdeel van worden of wil je meer weten? Neem dan contact op!

Meer over ons.

Solliciteer op deze vacature

De recruiter

Sebastian van Houwelingen
Recruiter

+31 (0) 85 40 11 708
recruitment@qquest.nl

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

× WhatsApp!