Vacature: Junior corporate recruiter - Qquest Vooruitdenkers

Junior corporate recruiter

Ben jij graag in contact met mensen en weet jij makkelijk jouw enthousiasme over te brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Werken bij Qquest als junior corporate recruiter betekent namelijk werken in een jong team en een ambitieuze organisatie. Jij bent bij ons verantwoordelijk voor de instroom van ons IT-traineeship. Hierin heb je veel vrijheid om ervoor te zorgen dat er iedere twee maanden een volle traineegroep klaarstaat. Ben jij klaar voor een volgende stap waarin geen dag hetzelfde is? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega bij Qquest!

Solliciteer direct
 • Uitjes

 • Continu ontwikkelen

 • Hybride

 • Verantwoordelijkheid

Wat ga je doen?

Je komt terecht in het team dat verantwoordelijk is voor het IT-traineeship. Samen met onze andere recruiter, Guus, ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe IT-trainees. Je beheert verschillende wervingskanalen, zoals LinkedIn en Magnet.me, en weet potentiële kandidaten goed te informeren en enthousiast te maken over het traineeship.

Verder pak je de binnengekomen sollicitaties op, voer je uitgebreide gesprekken met de kandidaten om hen goed te leren kennen, en zorg je ervoor dat het proces soepel verloopt. In het contact met de kandidaten zorg je voor een prettige sfeer en stel je de juiste vragen om te bepalen of zij onze toekomstige collega’s kunnen worden!

Daarnaast ben je betrokken bij de employer branding, waarbij veel ruimte is voor jouw input en ideeën, en kun je aan de slag met campus recruitment.

Heb je nog geen ervaring in recruitment, maar wel een goede dosis energie en motivatie? Top! Bij ons kun je de fijne kneepjes van het vak leren en je ontwikkelen door goede begeleiding en training. Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu via de knop hieronder en word onderdeel van ons team!

Eenvoudig solliciteren
Whatsapp-qquest-links

Heb je een vraag met betrekking tot deze vacature of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gemakkelijk contact op met onze recruiter Guus via Whatsapp.

Stuur een whatsapp +31 (0) 85 40 11 707

”Je gaat aan de slag met verschillende projecten rondom o.a. campus recruitment, employer branding en onboarding.”

Wat wij bieden

 • Salaris van € 2.500 tot € 3.000, 8% vakantiegeld en een bonusregeling (o.b.v. 40 uur)

 • 26 vakantiedagen, met de mogelijkheid om bij te kopen

 • Fietsregeling of reiskostenvergoeding

 • Een fijne en gezellige werkomgeving waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen en uitdagen

 • Veel leuke borrels en activiteiten met collega’s

Wat wij vragen

 • Hbo- of wo-bachelor diploma

 • Je bent communicatief sterk, sociaal en een echte aanpakker

 • Woonachtig in regio Utrecht en bereid om 3 dagen per week op kantoor te werken

 • Je hebt interesse om in de IT sector te werken, inhoudelijke kennis kunnen wij je leren

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Upload je cv

Sollicitatieprocedure

Kennismaking

Assessment

Tweede gesprek

Contract

Aan het werk

Wie wij zijn

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die sinds 2004 groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de professionals van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers. Dat is samen slim vooruit.

Wij geloven in het principe: Samen zijn we Qquest. Wil jij daar ook onderdeel van worden of wil je meer weten? Neem dan contact op!

Meer over ons.

Solliciteer op deze vacature

De recruiter

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

× WhatsApp!