Junior recruiter

Junior recruiter

Ben jij graag in contact met mensen en weet jij mensen makkelijk te overtuigen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Werken bij Qquest als corporate recruiter betekent namelijk werken in een dynamische en ambitieuze IT-organisatie. Jij zal bij ons verantwoordelijk zijn voor het werven van ervaren IT consultants. Hierin heb je veel vrijheid en autonomie! Ben jij klaar voor een volgende stap waarin geen dag hetzelfde is? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega bij Qquest!

 • Uitjes

 • Continu ontwikkelen

 • Hybride

 • Verantwoordelijkheid

Wat ga je doen?

Je komt terecht in het team dat verantwoordelijk is voor ervaren IT consultants. Hierin zal jij, verantwoordelijk zijn voor het werven en selecteren van nieuwe medior en senior IT consultants. Je beheert de verschillende wervingskanalen zoals LinkedIn en Magnet.me en weet hierin potentiële kandidaten enthousiast te krijgen. Verder voer je een cv-selectie uit op de binnenkomende sollicitaties en zal je kennismakingsgesprekken voeren met de kandidaten. In deze gesprekken zorg je voor een fijne sfeer en weet je de juiste vragen te stellen om erachter te komen of dit onze nieuwe consultant gaat worden! Daarnaast ga je aan de slag met verschillende projecten rondom o.a. Employer branding en onboarding. Hierin is er veel ruimte voor jouw input en ideeën! Nog geen ervaring maar wel een goede dosis energie en motivatie? Top! Bij ons kan je de fijne kneepjes van het vak leren en je ontwikkelen door goede begeleiding en training.

Solliciteer direct
Whatsapp-qquest-links

Heb je een vraag met betrekking tot deze vacature of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gemakkelijk contact op met onze recruiter Maxime via Whatsapp.

Stuur een whatsapp +31 (0) 85 40 11 706

”Je gaat aan de slag met verschillende projecten rondom o.a. campus recruitment, employer branding en onboarding.”

Waar-wij-goed-in-zijn

Wat wij bieden

 • Salaris afhankelijk van ervaring € 2.500,- tot € 2.750,- (o.b.v. 40 uur)

 • Volledige reiskostenvergoeding

 • Een zelfstandige werkomgeving waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen en uitdagen (incl. opleidingsbudget)

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen, teamuitjes, BBQ’s en kennisdelingen

Wat wij vragen

 • Minimaal hbo-bachelor

 • Maximaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie

 • Je bent communicatief sterk en sociaal

 • Je hebt affiniteit met de IT

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Upload je cv

Sollicitatieprocedure

Kennismaking

Assessment

Tweede gesprek

Contract

Aan het werk

Wie wij zijn

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die sinds 2004 groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de professionals van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers. Dat is samen slim vooruit.

 

Wij geloven in het principe: Samen zijn we Qquest. Dus ben jij klaar om impact te maken en ook invloed te hebben op welke kant wij opgaan als organisatie? Wacht dan niet langer en solliciteer.

 

Meer over ons.

Solliciteer op deze vacature

De recruiter

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

× WhatsApp!