Junior recruiter

Junior recruiter

Ben jij graag in contact met mensen en weet jij mensen makkelijk te overtuigen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Werken bij Qquest als corporate recruiter betekent namelijk werken in een dynamische en ambitieuze IT-organisatie. Jij zal bij ons verantwoordelijk zijn voor ons IT traineeship. Hierin heb je veel vrijheid en autonomie om ervoor te zorgen dat er iedere twee maanden een volle traineegroep klaar staat! Ben jij klaar voor een volgende stap waarin geen dag hetzelfde is? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega bij Qquest!

 • Studiebudget

 • Wekelijkse borrels

 • Veelzijdig

 • Hybride

Wat ga je doen?

Je komt terecht in het team dat verantwoordelijk is voor het IT-traineeship. Hierin zal jij, samen met een andere recruiter, verantwoordelijk zijn voor het werven en selecteren van nieuwe IT-trainees. Je beheert de verschillende wervingskanalen zoals LinkedIn en Magnet.me en weet hierin potentiële kandidaten enthousiast te krijgen. Verder voer je een cv-selectie uit op de binnenkomende sollicitaties en zal je kennismakingsgesprekken voeren met de kandidaten. In deze gesprekken zorg je voor een fijne sfeer en weet je de juiste vragen te stellen om erachter te komen of dit onze nieuwe trainee gaat worden! Daarnaast ga je aan de slag met verschillende projecten rondom o.a. campus recruitment, employer branding en onboarding. Hierin is er veel ruimte voor jouw input en ideeën!  

Nog geen ervaring maar wel een goede dosis energie en motivatie? Top! Bij ons kan je de fijne kneepjes van het vak leren en je ontwikkelen door goede begeleiding en training.

Wat wij bieden

 • Salaris afhankelijk van ervaring € 2.500,- tot € 2.750,- (o.b.v. 40 uur)

 • Volledige reiskostenvergoeding

 • Een zelfstandige werkomgeving waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen en uitdagen (incl. opleidingsbudget)

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen, teamuitjes, BBQ’s en kennisdelingen

Wat wij vragen

 • Minimaal hbo-bachelor

 • Maximaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie

 • Je bent communicatief sterk en sociaal

 • Je hebt affiniteit met de IT

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Solliciteer direct

Hoe werkt het

Kennismaking

Assessment

Tweede gesprek

Contract

Werken bij Qquest

Ons doel

Onze klanten zien de waarde die we toevoegen. Wij ontnemen onze klant de zorg met betrekking tot IT-vraagstukken en capaciteit. Daarvoor vinden wij binnen en buiten de IT de juiste mensen en oplossingen. Onze medewerkers faciliteren we in ontwikkeling, kennis en vrijheid om te leren. Zij tonen initiatief, lef en kwetsbaarheid, om samen met de klant een resultaat te leveren waar ze trots op zijn. Onze organisatie is wendbaar, financieel gezond en groeit in kennis en omvang. We hebben heldere kaders, zijn slagvaardig en richten ons op de toekomst.

 ”Je gaat aan de slag met verschillende projecten rondom o.a. campus recruitment, employer branding en onboarding.”

Waar-wij-goed-in-zijn

Wij zijn Qquest

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die al ruim 15 jaar groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de specialisten van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Onze missie is om organisaties ‘future proof’ te maken door ze te matchen aan de juiste IT-professionals. Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers. Dat is samen slim vooruit.

Meer over onsSolliciteer op deze vacature

De recruiter

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures