Junior accountmanager

Junior accountmanager

Ben jij degene die op feestjes het licht veelal uit doet? Of juist de regelaar van jouw vriendengroep? Herken jij je hierin en zoek jij een commerciële uitdaging met toffe collega’s, gezelligheid en dat gepaard met een echte werkers-mentaliteit? De rol van junior accountmanager geeft veel variatie en mogelijkheden waarin je de salescollega’s in het gehele salesproces zal ondersteunen. Wij zien je graag als junior accountmanager bij Qquest.

 • Gezellig team

 • Laptop en telefoon

 • Verantwoordelijkheid

 • Flexibel werken

Wat ga je doen?

Als junior accountmanager ga je de andere accountmanagers ondersteunen in het gehele sales- en matchproces. Hierin draait het om het vinden van nieuwe opdrachtgevers en het uitbreiden van huidige opdrachtgevers, hun wensen en uitdagingen in kaart brengen en vervolgens beschikbare opdrachten matchen met onze IT-trainees. Om te landen in de rol en in de wereld van IT-dienstverlenging krijg je begeleiding en sturing rondom je taken. Denk daarbij aan een potentiële opdrachtgever benaderen samen met een senior of het nadenken over online leadgeneratie samen met marketing.

Daarnaast zal je veel nieuwe contacten gaan leggen en is het belangrijk dat je niet bang bent om op anderen af te stappen. Je gaat dan ook een breed scala aan mensen ontmoeten, van techneuten tot directeuren. Op alle niveaus denk je met de opdrachtgever mee en onderzoek je hoe Qquest kan helpen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor je eigen inbreng en je denkt actief mee in klantbenadering.

IT is een innovatieve en dynamische sector, de rol van junior accountmanager vraagt dan ook om een sterk analytisch vermogen. Je wordt intensief begeleid zodat je een steile leercurve doormaakt en snel resultaten boekt. Proactiviteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid zijn dan ook zeker van belang. Op den duur ben jij de link tussen onze trainees en de behoefte van de klant.

Wat wij bieden

 • Salaris afhankelijk van ervaring € 2.600 tot € 3.000 bruto per maand, 8% vakantiegeld en €7,- netto onkostenvergoeding per dag.

 • Veel persoonlijke aandacht, begeleiding en coaching

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen, laptop en telefoon van de zaak en gezellige teamuitjes

 • Salestraining afgestemd op jouw behoeftes

 • Mogelijkheid om te groeien naar een vrije en verantwoordelijke functie

Wat wij vragen

 • Minimaal hbo-bachelor en recent afgestudeerd (max. 3 jaar werkervaring)

 • Sociale- en communicatieve vaardigheden

 • Een dosis werklust en een flexibele houding

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 • Woonachtig in omgeving Utrecht

Solliciteer direct

Hoe werkt het

Kennismaking

Assessment

Teams

Aanbod

Werken bij Qquest

Ons doel

Onze klanten zien de waarde die we toevoegen. Wij ontnemen onze klant de zorg met betrekking tot IT-vraagstukken en capaciteit. Daarvoor vinden wij binnen en buiten de IT de juiste mensen en oplossingen. Onze medewerkers faciliteren we in ontwikkeling, kennis en vrijheid om te leren. Zij tonen initiatief, lef en kwetsbaarheid, om samen met de klant een resultaat te leveren waar ze trots op zijn. Onze organisatie is wendbaar, financieel gezond en groeit in kennis en omvang. We hebben heldere kaders, zijn slagvaardig en richten ons op de toekomst.

“De beste resultaten behaal je niet alleen”

Elise-TalentClass-Trainee

Wij zijn Qquest

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die al ruim 15 jaar groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de specialisten van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Onze missie is om organisaties ‘future proof’ te maken door ze te matchen aan de juiste IT-professionals. Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers. Dat is samen slim vooruit.

Meer over onsSolliciteer op deze vacature

De recruiter

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures