Vacature: Junior Accountmanager - Qquest Vooruitdenkers

Junior accountmanager

Ben jij degene die op feestjes het licht veelal uit doet? Of juist de regelaar van jouw vriendengroep? Herken jij je hierin en zoek jij een commerciële uitdaging met toffe collega’s, gezelligheid en dat gepaard met een echte werkersmentaliteit? De rol van junior accountmanager geeft veel variatie en mogelijkheden waarin je de salescollega’s in het gehele salesproces zal ondersteunen. Wij zien je graag als junior accountmanager bij Qquest.

Solliciteer direct
 • Uitjes

 • Continu ontwikkelen

 • Verantwoordelijkheid

 • Flexibel werken

Wat ga je doen?

Als junior accountmanager ondersteun je andere accountmanagers gedurende het gehele sales- en matchproces. Hierbij draait het om het vinden van nieuwe opdrachtgevers en het uitbreiden van opdrachten bij bestaande relaties. Je brengt hun wensen en uitdagingen in kaart en matcht vervolgens beschikbare opdrachten met onze IT-trainees. Om vertrouwd te raken met de rol en de wereld van IT-dienstverlening, ontvang je begeleiding en sturing in jouw taken. Denk daarbij aan het benaderen van potentiële opdrachtgevers samen met een senior of het nadenken over online leadgeneratie in samenwerking met marketing.

Daarnaast zul je veel nieuwe contacten leggen, waarbij het belangrijk is dat je niet bang bent om op anderen af te stappen. Je komt in aanraking met een breed scala aan mensen, variërend van techneuten tot directeuren. Op alle niveaus denk je met de opdrachtgever mee en onderzoek je hoe Qquest kan helpen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, waarbij je actief meedenkt in klantbenadering.

IT is een innovatieve en dynamische sector, de rol van junior accountmanager vraagt dan ook om een sterk analytisch vermogen. Je wordt intensief begeleid zodat je een steile leercurve doormaakt en snel resultaten boekt. Proactiviteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid zijn dan ook zeker van belang. Op den duur ben jij de link tussen onze trainees en de behoefte van de klant.

Eenvoudig solliciteren
Whatsapp-qquest-links

Heb je een vraag met betrekking tot deze vacature of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gemakkelijk contact op met onze recruiter Guus via Whatsapp.

Stuur een whatsapp +31 (0) 85 40 11 707

“De beste resultaten behaal je niet alleen”

Wat wij bieden

 • Salaris afhankelijk van ervaring € 2.600 tot € 3.000 bruto per maand en 8% vakantiegeld

 • Veel persoonlijke aandacht, begeleiding en coaching

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen, laptop en telefoon van de zaak en gezellige teamuitjes

 • Salestraining afgestemd op jouw behoeftes

 • Mogelijkheid om te groeien naar een vrije en verantwoordelijke functie

Wat wij vragen

 • Minimaal hbo-bachelor en recent afgestudeerd (max. 3 jaar werkervaring)

 • Sociale- en communicatieve vaardigheden

 • Een dosis werklust en een flexibele houding

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 • Woonachtig in omgeving Utrecht

Upload je cv

De sollicitatieprocedure

Kennismaking

Assessment

Tweede gesprek

Contract

Aan het werk

Wie wij zijn

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die sinds 2004 groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de professionals van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers. Dat is samen slim vooruit.

Wij geloven in het principe: Samen zijn we Qquest. Wil jij daar ook onderdeel van worden of wil je meer weten? Neem dan contact op!

Meer over ons.

Solliciteer op deze vacature

De recruiter

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

× WhatsApp!