Qquest rent tegen kanker tijdens Lindahl's Singelloop Utrecht - Qquest

Qquest Update

Qquest rent tegen kanker tijdens Lindahl’s Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober vindt Lindahl’s Singelloop Utrecht plaats. Dit evenement belooft niet alleen een buitengewone sportieve ervaring te worden voor onze deelnemers, maar draagt ook bij aan een goed doel. Onder het initiatief “Ren tegen kanker” kunnen deelnemers zich laten sponsoren en zo geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Medewerkers, opdrachtgevers en oud-collega’s van Qquest verenigen zich voor dit nobele doel en rennen gezamenlijk tegen kanker tijdens Lindahl’s Singelloop Utrecht.

Lindahl’s Singelloop Utrecht

Lindahls Singelloop Utrecht biedt diverse parcoursen aan, zodat zowel deelnemers die de voorkeur geven aan kortere afstanden als degenen die zichzelf willen uitdagen, aan hun trekken komen. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 5 of 10 kilometer, die hen door de historische binnenstad en langs de authentieke singels van Utrecht zullen leiden.

Belangrijke details:
Datum:                                    Zondag 1 oktober 2023
Starttijden van de runs:       11.00 uur: Start Nedal UBN 5 KM Singelloop
                                                  12.00 uur: Start Lindahls 10 KM Singelloop
Startlocatie van de runs:     Croeselaan, Utrecht
Finishlocatie van de runs:  Catharijnesingel, Utrecht

Over de actie

“Ren tegen kanker” is een initiatief van KWF Kankerbestrijding. Iedereen die een sportieve bijdrage wil leveren, kan een actiepagina aanmaken om sponsorgeld op te halen. De opbrengst komt direct ten goede aan baanbrekend kankeronderzoek.

“Het opgehaalde geld gaat naar KWF Kankerbestrijding.”

Qquest

Sponsor Qquest en steun KWF

We nemen deel met als doel geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Dit financiële steuntje is van groot belang, omdat nog altijd 1 op de 3 mensen in Nederland te maken krijgt met de diagnose kanker. Ondersteun QQuest als sponsor en draag bij aan de financiering van cruciaal kankeronderzoek door KWF. Laten we gezamenlijk onze krachten bundelen in de strijd tegen deze ziekte en samen een actieve en inspirerende dag beleven tijdens de Lindahl’s Singelloop Utrecht op 1 oktober 2023!

Je kunt eenvoudig online doneren via onze actiepagina of door op de rode ‘doneer hier’ knop te klikken. Namens alle deelnemers van Qquest en KWF: hartelijk bedankt!

Over KWF Kankerbestrijding

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht levens. Sinds 1949 maakt KWF het verschil voor al die miljoenen levens. Ze bestrijden niet alleen de ziekte, maar zetten zich ook in voor een beter leven met kanker. Dat doen ze door levensreddend onderzoek en door dure geneesmiddelen snel toegankelijk te maken. Ook bieden ze ondersteuning via initiatieven zoals inloophuizen en de kanker.nl community, om iedereen die met kanker leeft te steunen. KWF mobiliseert heel Nederland voor de gezamenlijke missie: minder mensen met kanker, meer genezing en een beter leven met en na kanker. Want er is zoveel om voor te leven. KWF. Tegen kanker. Voor het leven.

Ren jij volgend jaar mee?

Wil jij volgend jaar jouw sportieve vaardigheden inzetten voor het goede doel en met ons team meedoen aan de Singelloop? Bekijk dan onze vacatures. Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten om ons team te versterken. Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen, en wie weet rennen we over een jaar samen tegen kanker voor het leven!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere artikelen

× WhatsApp!