Geautomatiseerd testers - gecertificeerd en snel inzetbaar - Qquest

Gestructureerd tester

geautomatiseerd-tester

Lopen projecten uit of is de kwaliteit van het eindproduct ondermaats? Dat is onwijs frustrerend en kan grote gevolgen hebben. Dit wil je voorkomen, zodat je projecten op tijd afrondt en kwaliteit kan waarborgen.
Door het inzetten van gestructureerd testers kun je deze problemen tijdig ondervangen. Onze test professionals helpen jou graag vooruit. Zo kun jij gegarandeerd de juiste kwaliteit blijven leveren.

Ik wil meer weten

De juiste kwaliteit garanderen

Onze testers begrijpen dat als de kwaliteit niet naar verwachting is, van een klant of eindgebruiker, het gebruik van jouw product of dienst geen succes zal worden. Falende functionaliteiten kunnen leiden tot hoge (imago) schades en herstelkosten. Het falen is vaak zo niet bedoeld, maar ontstaan door mismatches in communicatie of regressie. Door onze gestructureerde aanpak helpen wij jou om inzicht te krijgen en te houden op de opgeleverde kwaliteit én sturen we samen op een succesvol gebruik van jouw product of dienst.

Waarom gestructureerde testers via Qquest?

Wij zijn Qquest. Een dynamische IT-organisatie die al ruim 15 jaar groeit in kennis en ontwikkeling over gestructureerd testen. Vandaag investeren wij in de vooruitdenkers van morgen. Al meer dan 15 jaar helpen wij organisaties bij het inzicht krijgen in de kwaliteit en het verbeteren van hun software systemen. Dit doen wij door kennis te hebben van zaken, maar ook door het enthousiasme van onze IT-consultants. Dat is onze succesformule voor het hebben van langdurige samenwerkingen met onze klanten.

geautomatiseerd-tester

“Ik wil zekerheid bieden dat de kwaliteit van het juist niveau is."

Contact opnemen
geautomatiseerd-tester

“Ik wil zekerheid bieden dat de kwaliteit van het juist niveau is."

Contact opnemen

Leren door te doen en kennis te delen

Binnen Qquest geloven wij dat kennis en kunde het snelst eigen worden zodra je het toepast in de praktijk. Bij het opleiden van nieuwe consultants starten we direct door theorie te combineren met aansprekende en realistische praktijkopdrachten. Ook leggen wij nadruk op samenwerken en communiceren in een agile omgeving. Zo is elke collega in staat om succesvol in opdracht te gaan bij onze klanten en kunnen ervaren consultants hun kennis en kunde delen. En daar zijn wij trots op!

Soft skills

-Samenwerken
-Presenteren
-Feedback geven & ontvangen
-Persoonlijke ontwikkeling
-Timemanagement

Hard skills

– TMap Foundation en/of ISTQB Foundation niveau
– Basiskennis en kunde over geautomatiseerd testen
– Programmeren met JAVA
– Requirement engineering
– Werken volgens Scrum

Wat kun je van ons verwachten?

  • IT-consultants met hoog analytisch vermogen

  • TMap of ISTQB gecertificeerd

  • Persoonlijke begeleiding en coaching vanuit Qquest

  • Inhoudelijke ondersteuning en vervanging vanuit onze testgilde

Neem contact op

Het Tandem-model (junior + senior consultant)

Het tandem-model kan uitkomst bieden wanneer er intern te weinig kennis/capaciteit aanwezig is. Een of meerdere junior IT-consultant(s) starten bij jou in opdracht. Parallel start een medior IT-consultant om de junior in korte tijd up-and-running te krijgen. Vooraf stemmen we de wensen en behoefte af op het vraagstuk. Samen kijken we hoe we dit zo efficiënt mogelijk in kunnen richten.
Dat is samen slim vooruit!

Ik wil meer weten over het tandemmodel

× WhatsApp!