Testautomatiseerder consultant - gecertificeerd en snel inzetbaar - Qquest

Test-automatiseerder

geautomatiseerd-tester

Je hebt diverse testsets die frequent gebruikt worden. De vraag is of de kosten van handmatig testen opwegen tegen de impact van de gemaakte fouten. Zou geautomatiseerd testen hierin de oplossing kunnen zijn? We gaan graag met jou in gesprek om te kijken welke oplossing het beste bij jouw situatie past. Geautomatiseerd testen kan in veel gevallen uitkomst bieden, maar is niet altijd de juiste oplossing.

Ik wil meer weten

Regelmatig testen resulteert in kwaliteit

Wij snappen dat het vaak onmogelijk is om alle mogelijke scenario’s regelmatig handmatig te testen. En juist regelmatig testen zorgt er voor dat er een continue borging is van de kwaliteit. Met automatiseren ontstaan ook weer nieuwe uitdagingen. Welke tool of taal wil je hiervoor gebruiken? Hoe ga je een grote set testcases beheren en bruikbaar houden na een update of wijziging van het systeem?
Onze collega’s gaan graag de uitdaging aan om hier slim en effectief mee om te gaan. We kunnen de oplossing bieden, maar bovenal snappen we ook waar jij echt (of echt niet) mee geholpen bent. Samen denken we vooruit om testautomatisering binnen jouw organisatie meerwaarde te geven.

Waarom gestructureerde testers via Qquest?

Wij zijn Qquest. Een dynamische IT-organisatis die al ruim 15 jaar groeit in kennis en ontwikkeling over gestructureerd testen. Vandaag investeren wij in de vooruitdenkers van morgen.

Al meer dan 15 jaar helpen wij organisaties bij het inzicht krijgen in de kwaliteit en het verbeteren van hun softwaresystemen. Dit doen wij door kennis te hebben van zaken, maar ook door het enthousiasme van onze IT-consultants. Dat is onze succesformule voor het hebben van langdurige samenwerkingen met onze klanten.

geautomatiseerd-tester

“Geautomatiseerd testen, graag een succes en geen frustratie.”

Contact opnemen
geautomatiseerd-tester

“Geautomatiseerd testen, graag een succes en geen frustratie.”

Contact opnemen

Leren door te doen en kennis te delen

Binnen Qquest geloven wij dat kennis en kunde het snelst eigen worden zodra je het toepast in de praktijk. Bij het opleiden van nieuwe consultants starten we direct door theorie te combineren met aansprekende en realistische praktijkopdrachten. Ook leggen wij nadruk op samenwerken en communiceren in een agile omgeving. Zo is elke collega in staat om succesvol in opdracht te gaan bij onze klanten en kunnen ervaren consultants hun kennis en kunde delen. En daar zijn wij trots op!

Soft skills

-Samenwerken
-Presenteren
-Feedback geven & ontvangen
-Persoonlijke ontwikkeling
-Timemanagement

Hard skills

– TMap Foundation en/of ISTQB Foundation gecertificeerd
– Kennis en ervaring met geautomatiseerd testen
– Talen zoals JAVA-script
– Tools zoals Selenium, Postman, SoapUI en Cucumber
– Requirement engineering

Wat kun je van ons verwachten?

  • IT-consultants met hoog analytisch vermogen

  • ISTQB gecertificeerd, minimaal Foundation + Testautomation Engineer niveau

  • Persoonlijke begeleiding en coaching vanuit Qquest

  • Inhoudelijke ondersteuning en vervanging vanuit onze testgilde

Neem contact op

Het Tandem-model (junior + senior consultant)

Het tandem-model kan uitkomst bieden wanneer er intern te weinig kennis/capaciteit aanwezig is. Een of meerdere junior IT-consultant(s) starten bij jou in opdracht. Parallel start een medior IT-consultant om de junior in korte tijd up-and-running te krijgen. Vooraf stemmen we de wensen en behoefte af op het vraagstuk. Samen kijken we hoe we dit zo efficiënt mogelijk in kunnen richten.
Dat is samen slim vooruit!

Ik wil meer weten over het tandemmodel

× WhatsApp!