Sollicitatieproces IT-Traineeship | IT-Consultancy | Qquest B.V.

Sollicitatieproces

Ben jij benieuwd hoe het sollicitatieproces eruitziet bij Qquest? Dan geven we je hieronder een kort overzicht van het gehele sollicitatieproces (N.B. de precieze procedure kan per vacature licht afwijken). Wij zijn een organisatie die van efficiëntie en transparantie houdt. Snel schakelen zit in ons DNA.

Stappenplan sollicitatieproces

Stap 1

Jij solliciteert gemakkelijk op een van onze openstaande vacatures via onze website.

Wanneer wij jouw cv en motivatie hebben ontvangen, krijg je binnen drie werkdagen een reactie. Wanneer jouw profiel aansluit op de functie-eisen word je uitgenodigd voor een online kennismaking met één van onze recruiters via Teams.

Stap 2

Tijdens het Teams gesprek kun jij ons leren kennen en zijn wij natuurlijk erg benieuwd naar jou! Verder zullen we je uitgebreid over de functie vertellen én is er ruimte voor al jouw vragen. Als dit gesprek positief bevalt, word je uitgenodigd bij ons op kantoor om het assessment te maken.

Stap 3

Het assessment heeft twee onderdelen: een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. De capaciteitentest bestaat uit een numeriek, abstract en verbaal onderdeel. Zodra je voor het assessment wordt uitgenodigd, ontvang je van ons wat linkjes zodat je je goed kan voorbereiden op de capaciteitentest. Verder mag je tijdens de test een rekenmachine en pen en papier gebruiken.

Wanneer je voldoende scoort op de capaciteitentest, mag je ook de persoonlijkheidstest maken. Deze bespreken we dan uitgebreid met je in een tweede gesprek zodat we jou nog beter kunnen leren kennen! Uiteraard is er ook weer ruimte voor jouw vragen.

Stap 4

Is het een match? Dan doen wij jou een aanbieding! Deze spreken we eerst rustig met je door, daarna ontvang je alle informatie digitaal en kun je dit thuis nog eens rustig doornemen. Wanneer je vragen hebt kun je altijd terecht bij onze recruiters.

Stap 5

Na het digitaal ondertekenen van je contract gaat het feest écht beginnen! Wij zorgen ervoor dat jij alle informatie ontvangt voor een vliegende start en kijken er naar uit om jou als nieuwe collega te kunnen verwelkomen.

De recruiter

Heb je interesse?
Volg onze talentclass!

Wat kan ik verwachten

Heb je interesse?
Volg onze talentclass!

Wat kan ik verwachten

× WhatsApp!