Sollicitatieproces

Ilse Blad recruiter Qquest

Ben jij benieuwd hoe het sollicitatieproces eruitziet bij Qquest? Dan geven we je hieronder een kort overzicht van het gehele sollicitatieproces. We zijn een organisatie die van houdt en snel schakelen zit in ons DNA.

Stappenplan sollicitatieproces

Stap 1

Jij solliciteert gemakkelijk via onze website.

Stap 2

Wanneer wij jouw cv en motivatie hebben ontvangen, krijg je binnen drie werkdagen een reactie. Wanneer wij denken dat jouw cv en motivatie aansluiten bij de gevraagde functie word je uitgenodigd om deel te nemen aan één van onze selectiedagen.

Stap 3

De selectiedag houdt in dat wij jou willen leren kennen en jij ons. Onze recruiter Ilse Blad zal je welkom heten en met jou in gesprek gaan. Vervolgens leg je een digitale test af die je vooraf kunt voorbereiden. Daarna is er de mogelijkheid om met jouw toekomstige Qquest collega’s in gesprek te gaan en hen het hemd van het lijf te vragen. Zoals iedere dag lunchen we gezellig met elkaar en jij kan aansluiten. Zo hopen wij jou een duidelijk beeld te geven over wie we zijn en wat we doen.

Stap 4

Je ontvangt een aanbieding waar je thuis nog eens rustig over na kunt denken. Wanneer je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Stap 5

Na het ondertekenen van je contract gaat het feest pas echt beginnen! Samen met de recruiter stem je af wanneer je kan beginnen. Wij kijken er naar uit om met jou te kunnen samenwerken.

Tips voor jouw sollicitatie

  • Zorg dat jouw CV en motivatie up-to-date zijn. Geen IT-ervaring? Dat is geen probleem, wel is een afgeronde HBO- of WO-opleiding vereist.
  • Kom representatief gekleed, we verwachten niet dat je jasje-dasje komt, maar casual smart is wel gewenst.
  • Bereid je goed voor op de gesprekken:
    • Wat zou je graag willen doen in de ICT?
    • Waarom is een baan bij Qquest daarvoor de logische stap?
    • Waarom wil je werken bij Qquest?
  • Selectiedag analytische test: Het is aan te raden om vooraf te oefenen voor de analytische test. De test zal uit drie onderdelen bestaan: (Een rekenmachine is niet toegestaan, wel verzorgen wij pen en papier.)

De recruiter

Heb je interesse?
Volg onze talentclass!

Wat kan ik verwachtenInschrijven selectiedag

Heb je interesse?
Volg onze talentclass!

Wat kan ik verwachtenInschrijven selectiedag