fbpx
  • Samen met de klant brengen wij IT-innovaties naar een kwalitatief hoog en voorspelbaar niveau.

  • Wij helpen onze klanten in hun uitdagingen op het gebied van ICT en capaciteit. Daarvoor vinden wij binnen én buiten de ICT de juiste mensen en oplossingen.

    Lees verder

Wellicht ook interessant:

PDRE boek Diensten Continuous Delivery

Whitepapers

Stimuleer innovatie door de manier van testen te veranderen

Slimme energiemeters, zelfbesturende auto’s, wearables, etc. De toepassing van nieuwe technologieën, zoals Social, Mobile, Analytics, BI, Cloud en IoT, leidt tot vele productinnovaties. In deze omgeving die zich kenmerkt door continu vernieuwen van producten, complexe IT-ketens en intensieve samenwerking met verschillende partijen, rijst de vraag ‘waarmee borg je de kwaliteit van de IT-keten?’ Het antwoord moet testen zijn…

Link naar de whitepaper

Een praktische aanpak om business requirements te vinden en specificeren

Kwaliteit is dat opleveren wat is afgesproken op een overeengekomen moment. Dat klinkt makkelijk maar is het niet. Veel projecten worstelen met het definiëren van een heldere probleem- en doelstelling, scope en eisen. Hoe bepaal je wat de business behoefte is? Hoe leg je die behoefte zo vast dat die voor business en ICT eensluidend is?

Link naar de whitepaper

Testen op basis van business requirements

Acceptatietesten kost gebruikers veel tijd. Tijd die ten koste gaat van hun dagelijks werk. Bovendien worden gebruikers vaak gedwongen om ingewikkelde documentatie van ICT te gebruiken voor hun test. Process Driven Requirements Testing (PDRT) is een methode voor acceptatietesten die een einde maakt aan deze twee issues.

Link naar de whitepaper

“To increase innovation, change the way of testing.”