Technisch Test Engineer

Technisch Test Engineer

Werken bij Qquest als Technisch Test Engineer betekent werken in een dynamische en gepassioneerde organisatie. Jij weet als IT-consultant testautomatisering uit te breiden, te onderhouden of op te zetten bij onze klanten. Selenium, BDD, SoapUI en andere tools en methodieken gebruik je om het development team te voorzien van heldere feedback over de kwaliteit van de applicatie. Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Start dan als Technisch Test Engineer bij Qquest.

 • continu ontwikkelen

 • Flexibel werken

 • Groot testnetwerk

 • Bonusregeling

Wat ga je doen?

Jouw kennis van diverse testtools, ontwikkelmethoden en programmeren helpt je bij de invulling van de Agile testaanpak en het projectmatig werken. Als testautomatiseerder werk je in multidisciplinaire teams, waarbij je met jouw expertise zorgt voor een hogere kwaliteit en meer stabiliteit van de software. Je coördineert en rapporteert over de voortgang van de testprocessen. Bij onze klanten zorg je voor de inrichting van testomgevingen, het uitvoeren van tests en het evalueren van testresultaten en bevindingen. Je bent tevens verantwoordelijk voor het opzetten en uitbreiden van testautomatisering voor systeem-, functionele- en performancetesten. Daarbij hoort uiteraard een goede overdracht van de geïmplementeerde oplossing aan de klant.

Kennis en nieuwe inzichten delen we continu binnen Qquest. We verwachten van collega’s dat zij hun steentje hieraan bijdragen door bijvoorbeeld kennissessies te organiseren en/of les te geven aan onze IT-trainees.

 

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? En heb je behoefte aan collega’s en een organisatie die ik echt oog heeft voor jou als persoon en jouw ontwikkeling? Start dan als Technisch test engineer bij Qquest.

Wat wij bieden

 • Contract voor onbepaalde tijd (32 t/m 40 uur)

 • Salaris afhankelijk van ervaring en marktconform

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Bonusregeling en onkostenvergoeding

 • Mobiliteitsregeling

 • 26 vakantiedagen en de mogelijkheid tot bijkopen

 • Wij geloven in continu ontwikkelen, dus hebben geen opleidingsbudget

Wat wij vragen

 • Minimaal een afgeronde (bèta) hbo-studie en je bent fulltime beschikbaar

 • 3 tot 6 jaar aaneengesloten relevante technische testautomatisering kennis

 • TMap Suite en/of ISTQB-certificaat is een pré

 • Ervaring met testen in een Agile Scrum/DevOps/Continuous Integration omgeving

 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Solliciteer direct

Hoe werkt het

Kennismaking

Assessment

Gesprek

Inwerktraject

Aan het werk

Bij de opdrachtgever

Na een gedegen inwerktraject waarin je Qquest als organisatie en je collega’s goed hebt leren kennen, stellen onze accountmanagers je graag voor bij een van onze opdrachtgevers. Deze zijn er in diverse branches als de financiële dienstverlening, logistieke dienstverlening, multimedia en fashion. De opdrachten kunnen in lengte en in uren variëren. Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Wij verwachten van jou ook dat je bereid bent binnen Nederland te reizen, waarbij wij jou volledig faciliteren.

“Als tester ben ik de regisseur van het proces”

Beheeropdrachten Qquest

Wij zijn Qquest

Wij zijn Qquest. Een gepassioneerde IT-organisatie die al ruim 18 jaar groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de specialisten van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Onze missie is om organisaties ‘future proof’ te maken door ze te matchen aan de juiste IT-professionals. Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers. Dat is samen slim vooruit.

Wij geloven ook in het principe: Samen zijn we Qquest.
Dus bij jij klaar om impact te maken en ook invloed te hebben op welke kant wij opgaan als organisatie? Wat dan niet langer en solliciteer.

Meer over onsSolliciteer op deze vacature

De recruiter

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures