Vacature: TalentClass Coördinator - Qquest Vooruitdenkers

TalentClass Coördinator

TalentClass Coördinator

Krijg jij energie van het begeleiden van jong talent en til je hen naar nieuwe niveaus? Als TalentClass Coördinator bij Qquest zorg je ervoor dat nieuwe professionals krijgen wat ze nodig hebben om hun carrière in de IT te lanceren. Je stelt het programma samen en bent het gezicht van de TalentClass. Jij fungeert als het aanspreekpunt voor de trainees, begeleidt hen van begin tot eind en houdt hun vooruitgang nauwkeurig bij. Daarnaast waarborg je de kwaliteit van de TalentClass in samenwerking met Sales en Recruitment.

 • Uitjes

 • Continu ontwikkelen

 • Hybride

 • Bonusregeling

Wat ga je doen?

Bij Qquest verwelkom je elke twee maanden een nieuwe TalentClass om deel te nemen aan het IT-traineeship. Als TalentClass Coördinator ben jij de eigenaar van dit proces. Je stelt het rooster samen en overziet het hele traject. Als eerste aanspreekpunt voor de trainees en in de rol van coach, observeer je hen en bespreek je de voortgang met de trainers om vervolgens iedere deelnemer van feedback en advies te voorzien. Op basis hiervan zorg je ervoor dat de training en de overstap naar een opdracht zo soepel mogelijk verlopen.

Voor de collega’s die het traineeship hebben afgerond maar niet meteen een opdracht hebben gevonden, blijf jij ook beschikbaar als aanspreekpunt. Je biedt hen ondersteuning en denkt met hen mee waar nodig. Verder onderhoud je nauw contact met zowel sales als recruitment om de doorstroom van het traineeship vlot te laten verlopen. Indien een trainee uit dienst treedt, verzeker jij een aangenaam verloop van dit proces. Kortom: jij hebt de leiding over het gehele programma en zorgt ervoor dat er telkens weer een nieuwe lichting succesvolle IT’ers uit de TalentClass voortkomt!

Solliciteer direct
Whatsapp-qquest-links

Heb je een vraag met betrekking tot deze vacature of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gemakkelijk contact op met onze recruiter Sebastian via Whatsapp.

Stuur een whatsapp +31 (0) 85 40 11 708

“WEES HET GEZICHT VAN DE TALENTCLASS EN BEGELEID TRAINEES VAN BEGIN TOT EIND.”

Wat wij bieden

 • Een gezellig kantoor waar je voldoening uit je werk kunt halen

 • Een salaris van 3000-5000 euro (obv 40 uur), afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid tot bijkopen

 • Een leuke bonusregeling en mobiliteitsregeling

 • Veel mogelijkheden tot verdere ontwikkeling

Wat wij vragen

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-studie

 • De rol van coach of begeleider past perfect bij jou

 • Je hebt kennis van soft-skills

 • Je communiceert duidelijk, bent daadkrachtig en organisatorisch sterk

 • Je hebt affiniteit met IT of bent bereid je hierin te verdiepen

 • Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Upload je cv

Sollicitatieprocedure

Kennismaking

Assessment

Tweede gesprek

Contract

Aan het werk

Wie wij zijn

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die sinds 2004 groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de professionals van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers. Dat is samen slim vooruit.

Wij geloven in het principe: Samen zijn we Qquest. Wil jij daar ook onderdeel van worden of wil je meer weten? Neem dan contact op!

Meer over ons.

Solliciteer op deze vacature

De recruiter

Sebastian van Houwelingen
Recruiter

+31 (0) 85 40 11 708
recruitment@qquest.nl

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

× WhatsApp!