Vacature: Stage Allround Marketing - Qquest Vooruitdenkers

Stage Online Marketing en Events

Wil je jouw passie voor online marketing en events omzetten in praktijkervaring? Ben je dol op het creëren van boeiende content, het opzetten van een effectieve contentstrategie en het organiseren van evenementen? Dan zit je bij ons helemaal goed! Als online marketing en events stagiair bij Qquest krijg je de kans om je stempel te drukken op onze online marketingstrategie en ons merk landelijke bekendheid te geven. Bovendien bestaat Qquest eind dit jaar 20 jaar, waardoor we in 2025 een lustrumjaar hebben waarin we veel evenementen willen organiseren voor medewerkers, partners en opdrachtgevers. Als stagiair draag je op elk vlak bij aan deze bijzondere mijlpaal. Ben jij klaar om jezelf uit te dagen in een dynamische omgeving? Word onderdeel van ons ambitieuze team en start jouw online marketing- en eventavontuur bij Qquest!

Solliciteer direct
 • Creatief

 • Uitjes

 • Hybride

 • Verantwoordelijkheid

Wat ga je doen?

Je gaat onze marketingmanager ondersteunen bij een breed scala aan marketing- en eventwerkzaamheden. Jouw focus zal echter vooral liggen op het ontwikkelen, uitvoeren en beheren van een effectieve contentstrategie voor onze social media kanalen. Hierbij krijg je de kans om jouw creatieve ideeën om te zetten in boeiende en waardevolle content die onze doelgroep aanspreekt en betrokken houdt.

LinkedIn, Instagram, TikTok, YouTube en Reddit hebben geen geheimen voor jou. Je houdt je graag bezig met filmen en fotografie, evenals met het bewerken ervan. Daarnaast weet je je weg te vinden in Adobe Creative Cloud of Canva. Ook zal je onderdeel worden van onze lustrumcommissie voor het organiseren van evenementen in ons lustrumjaar. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en werkt zelfstandig. Tegelijkertijd schakel je regelmatig met de marketingmanager en andere medewerkers om nieuwe ideeën op te doen.

We staan open voor het bespreken van mogelijke ideeën en onderwerpen die van belang zijn voor jouw afstuderen. Ons doel is om samen te werken aan een opdracht die niet alleen jouw vaardigheden en kennis vergroot, maar ook onze marketingstrategie verrijkt en verbetert, en bijdraagt aan een succesvol lustrumjaar.

Eenvoudig solliciteren
Whatsapp-qquest-links

Heb je een vraag met betrekking tot deze vacature of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gemakkelijk contact op met onze recruiter Guus via Whatsapp.

Stuur een whatsapp +31 (0) 85 40 11 707

“Bij Qquest krijg je ruimte voor eigen initiatief en het uitvoeren van jouw ideeën.”

Wat wij bieden

 • Stagevergoeding van €400 (o.b.v. 40 uur)

 • Een gezellig kantoor in het centrum van Utrecht

 • Mogelijkheid tot hybride werken

 • Ruimte voor eigen initiatief en het uitvoeren van jouw ideeën

 • Vrijmibo’s, bedrijfsuitjes en kennisdeling

Wat wij vragen

 • Je zit in het laatste jaar van je opleiding (HBO/WO) op het gebied van marketing, communicatie of een vergelijkbare richting

 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar voor een periode van 6 maanden

 • Je hebt kennis van eventplanning, social media en de laatste online marketingtrends

 • Ervaring met creatietools, contentplanningstools en analytische platformen is een pré

 • Je bent zelfstandig, ondernemend en creatief

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Upload je cv

Sollicitatieprocedure

Kennismaking

Tweede gesprek

Contract

Aan het werk

Wie wij zijn

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die sinds 2004 groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de professionals van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers. Dat is samen slim vooruit.

Wij geloven in het principe: Samen zijn we Qquest. Wil jij daar ook onderdeel van worden of wil je meer weten? Neem dan contact op!

Meer over ons.

 

Solliciteer op deze vacature

De recruiter

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

× WhatsApp!