Allround Marketeer

Allround marketeer

Ligt jouw passie bij marketing en vind je het leuk om inspirerende content en effectieve social mediacampagnes te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Werken bij Qquest als Allround Marketeer betekent namelijk werken in een dynamische en ambitieuze organisatie. Jij zal bij ons verantwoordelijk zijn voor de marketing van A tot Z. Hierin krijg je veel vrijheid en autonomie om ervoor te zorgen dat Qquest in heel Nederland bekend wordt! Ben jij klaar voor een volgende stap waarin geen dag hetzelfde is? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega bij Qquest!

 • Creatief

 • Laptop en telefoon

 • Zelfstandig

 • Flexibel werken

Wat ga je doen?

Jij zal bij ons aan de slag gaan met het ontwikkelen en uitvoeren van de marketingcampagnes, zowel richting opdrachtgevers als in samenwerking met het recruitment team. Je werkt contentstrategie verder uit, waarbij je zelf ook graag in de spotlight staat. Daarnaast ga je bezig met de online strategie en ben je bekend met Google Analytics, SEO, SEA en CRO. Je beheert de website en de social mediakanalen. LinkedIn, Instagram, TikTok, YouTube en Reddit kennen geen geheimen voor jou. Je houdt je graag bezig met filmen en fotografie en het bewerken hiervan. Je weet dan ook je weg te vinden in de Adobe Creative Cloud. Je werkt zelfstandig, maar je schakelt regelmatig met collega’s en externe bureaus om nieuwe ideeën op te doen.

Wat wij bieden

 • Salaris afhankelijk van ervaring € 2.700,- tot € 3.500,- (o.b.v. 40 uur)

 • Volledige reiskostenvergoeding

 • Een gezellig kantoor in het centrum van Utrecht

 • Een zelfstandige werkomgeving waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen en uitdagen (incl. opleidingsbudget)

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen, hybride werken, teamuitjes, BBQ’s en kennisdelingen.

Wat wij vragen

 • Minimaal hbo-bachelor

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Je hebt designervaring en houdt van schrijven

 • Je hebt affiniteit met de IT

 • Je bent ondernemend, creatief en niet bang om voor de camera te staan

Solliciteer direct

Hoe werkt het

Kennismaking

Persoonlijkheidstest

Tweede gesprek

Contract

Werken bij Qquest

Ons doel

Onze klanten zien de waarde die we toevoegen. Wij ontnemen onze klant de zorg met betrekking tot IT-vraagstukken en capaciteit. Daarvoor vinden wij binnen en buiten de IT de juiste mensen en oplossingen. Onze medewerkers faciliteren we in ontwikkeling, kennis en vrijheid om te leren. Zij tonen initiatief, lef en kwetsbaarheid, om samen met de klant een resultaat te leveren waar ze trots op zijn. Onze organisatie is wendbaar, financieel gezond en groeit in kennis en omvang. We hebben heldere kaders, zijn slagvaardig en richten ons op de toekomst.

“Als Allround Marketeer weet jij de juiste mensen aan te haken om successen te behalen.”

Wij zijn Qquest

Wij zijn Qquest. Een jonge IT-organisatie die al ruim 15 jaar groeit in kennis en ontwikkeling. Vandaag investeren wij in de specialisten van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren IT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Onze missie is om organisaties ‘future proof’ te maken door ze te matchen aan de juiste IT-professionals. Met onze ‘open source’ mentaliteit van kennisdeling zorgen wij voor zakelijke vooruitgang bij onze opdrachtgevers en persoonlijke groei bij onze medewerkers. Dat is samen slim vooruit.

Solliciteer op deze vacature

De recruiter

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures