Persoonlijke ontwikkeling | IT-detachering | Qquest B.V.

Persoonlijke ontwikkeling

Ilse Blad recruiter Qquest

Persoonlijke ontwikkeling is de basis voor de ontwikkeling van Qquest. “Onze mensen zijn ons kapitaal”. Deze uitspraak geeft aan dat het voor ons een must is dat mensen zich ontwikkelen en dat coaching ze helpt hun ontwikkeling te sturen. Daarom investeren we in de ontwikkeling van hard skills en soft skills middels training en coaching on the job.

Persoonlijke ontwikkeling wordt nog eens extra versterkt doordat we structureel onze kennis met elkaar delen. Zo organiseren collega’s maandelijks kennissessies om ervaringen uit de praktijk met elkaar te delen. Of worden er intervisies georganiseerd om elkaar te helpen om te gaan met uitdagingen in een opdracht. Zo is er onlangs een avond georganiseerd voor scrummasters en teamleden die volgens de Scrum methode werken. Het blijkt dat elke opdrachtgever Scrum op zijn eigen manier aanpakt. De een doet scrum-ish, de ander houdt zich strak aan de afspraken. Het delen van deze ervaringen levert zeer veel op. Zowel voor de deelnemers, die sterker in hun schoenen komen te staan, als voor de opdrachtgevers die rechtstreeks van deze toegevoegde waarde kunnen profiteren.

Scrummethode

Daarnaast gelooft en ervaart Qquest dat de behoefte aan IT personeel steeds meer multidisciplinair wordt. Steeds vaker krijgen we de vraag of een tester ook kan coderen of beheren. En het zou toch mooi zijn als die beheerder ook kan ontwikkelen en testen. DevOps en Continuous Delivery zijn werkvormen die we steeds vaker tegenkomen. Daarom trainen wij onze mensen zo, dat ze op meer vlakken kunnen instromen en zich kunnen ontwikkelen. Qquesters zijn klaar om de IT functies van de toekomst aan te kunnen.

De recruiter

× WhatsApp!