fbpx
  • Al sinds de oprichting van ons bedrijf is onze passie de software ontwikkelketen; van idee tot oké.

    Solliciteer nu!
  • Met de klant willen we graag IT innovaties naar een kwalitatief hoog en voorspelbaar niveau brengen.

    Neem contact met ons op

Wanneer kunnen ze beginnen?

SNEL! Of op korte termijn. Zodra uw specifieke behoefte duidelijk is, kunnen wij zeer snel schakelen. Meestal leveren we binnen 4 tot 8 weken en regelmatig sneller.

Het is belangrijk om een goed beeld te krijgen van uw behoefte en de achterliggende reden en/of doelstelling daarbij. Ook de bedrijfscultuur en de bewegingen daarbinnen zijn interessant. Deze aspecten zijn allemaal van invloed op ons matchingsproces. Het is belangrijk uw wensen en doelen zo goed mogelijk af te stemmen op onze consultants en/of jonge talenten. Dat geeft de grootste kans op succes. Daarom besteden wij daar de uiterste zorg aan.

Onze ervaren consultants rollen veelal door, van het ene naar het andere project. Een tijdige vraag helpt ons dus bij het succesvol selecteren. Indien we niet direct de juiste consultant beschikbaar hebben, is er wel een duidelijk beeld van uw behoefte ontstaan. Zo kunnen we, indien de juiste consultant op een later moment beschikbaar is, u direct en vrijblijvend informeren. Wellicht is dan alsnog een match te maken.

De afstemming met betrekking tot de inzet van jonge talenten is ook nog van belang vanuit duurzaamheid. U wilt nog jaren plezier hebben van deze talenten. Wij dragen zorg voor de eerste 22 maanden bij u en daarna maken ze een overstap naar uw organisatie. Dit brengt hen weer naar de volgende stap in hun carrière. Hiermee wordt het fundament van een langdurige samenwerking gelegd.

Wilt u samen met ons het beeld opstellen dat u van uw toekomstige talenten heeft of heeft u een concrete vraag voor een ervaren consultant? Bel ons en we maken direct een afspraak.

Maak een afspraak

“Het is belangrijk uw wensen en doelen zo goed mogelijk af te stemmen op onze consultants of talenten.”