fbpx

 

 

 

Smiley face

Kennisupdate

Sinds begin dit jaar hebben de kennisgebieden bij Qquest op verschillende manieren laten zien welke resultaten ze hebben behaald. Ik denk hierbij aan de resultaten van het DATA team voor ondersteuning van recruitment of de samenkomst van het gilde Development rondom Spring API’s onder leiding van Etienne Dentro van NN IT4IT. Ook de blog over testautomatisering vanuit het kennisgebied Testing is een zichtbaar resultaat.

Borging kennis op intranet

De kennisgebieden hebben de afgelopen maanden ook bereikt dat ze met regelmaat samen komen om onderwerpen te bespreken of kennis uit te wisselen. Veel van deze kennis wordt vervolgens geborgd op het Intranet zodat iedereen er profijt van heeft. Ben je nieuwsgierig dan kun je dit vinden via: https://intranet.qquest.nl/kennisgebieden. Of je kan gebruik maken van de nieuwe zoekfunctie. Deze is te vinden door te navigeren naar het vergrootglas rechtsboven in de balk van het intranet.

Under construction

Het zijn allemaal stappen en resultaten die passen bij de richting die Qquest graag op gaat met kennisontwikkeling. Het creëren van teams die werken aan specifieke vakgebieden, waarin de betrokken collega’s zich verder ontwikkelen en de opgedane kennis ook borgen voor hergebruik en delen met geïnteresseerden. Het delen is enerzijds intern gericht met andere collega’s maar ook steeds vaker extern gericht met klanten of andere geïnteresseerden.

Daarmee dragen de kennisgebieden en andere initiatieven bij aan de gezamenlijke doelen van Qquest. Wat de doelen zijn en hoe het gaat met de voortgang maak ik inzichtelijk en actueel via https://intranet.qquest.nl/projecten/Kennis%20en%20Assets. Doel is om dit de komende weken aan te vullen en duidelijker te maken. Kortom: under construction.

Mocht je vragen hebben of iets willen bespreken spreek mij dan gerust aan.

René van Essen


 

Sales