fbpx

 

 

 

Smiley face

 

Begin van dit jaar heb ik middels een terugblik naar 2018 en de richting voor 2019 een update gegeven over Kennis binnen Qquest. Nu het eerste kwartaal alweer achter de rug is, hierbij een nieuwe stand van zaken.

Kennisgebieden
Op dit moment bestaan de volgende kennisgebieden binnen Qquest met daarbij ook de collega’s die het aanspreekpunt zijn.
Beheer Konstantin Sapouridis
CI/CD Marcel Steur
Data Huub Offerman
Development Mike Smit
Testing Konstantin Sapouridis

Initiatieven
Tof om te vernemen dat ideeën ook uitgroeien tot concrete initiatieven. Erwin van Veldhoven is stappen aan het zetten met het onderwerp ‘Robot Process Automation’ waarvan de kennisdeling op 9 april een eerste resultaat is. Sander Wolf heeft voorgesteld om ook een kennisgebied ‘Agile’ te vormen. Enkele collega’s hebben al aangegeven graag aan te sluiten.
Voor het opdoen van de technische kennis voor de Intranet applicatie is er een heuse Formule 1 applicatie geïntroduceerd als omgeving waarin ervaring opgedaan kan worden die vervolgens toegepast gaat worden in de Intranet applicatie.

Overdracht werkzaamheden
Om meer tijd te kunnen besteden aan het uitvoeren van de plannen voor Kennis ben ik bezig om mijn werkzaamheden voor HR over te dragen aan Rudy Bos, Clemens Albrecht, Konstantin Sapouridis of Saar Trijsburg. Tevens neem ik de werkzaamheden voor het organiseren van de TalentClass de komende maanden over van Clemens.

René van Essen


Sales