fbpx

 

 

 

Smiley face

Data team

Zoals jullie wellicht weten zal Lotte Schreuder ons per 1 juni a.s. verlaten. Dat betekende voor het DADS-team dat we op zoek moesten naar een nieuwe Technical Lead. Die hebben we inmiddels gevonden: vanaf 1 juni zal Victor Baker de rol van Technical Lead vervullen. Victor is inmiddels druk met het overdragen van zijn werkzaamheden bij NN aan zijn collega’s.

Daarnaast is Daniëlle Visser bij het DADS-team aangesloten om de nieuwe Recruitment-pipeline te testen. We kunnen ons hier immers geen misstappen veroorloven omdat we persoonsgebonden gegevens ophalen met scrapers.
Met het automatisch zoeken van kandidaten op LinkedIn hebben we een aantal stappen gemaakt. De scraper draait, de gegevens worden weggeschreven in de database, en vervolgens verwerkt m.b.v. KNIME. Het bericht naar Recruitment met gevonden kandidaten wordt ook verstuurd. Er zijn nog wel zaken die nog opgepakt moeten worden. Zo heeft Ilse een LinkedIn account met speciale rechten die haar toegang verschaft tot meer kandidaten dan dat je met een gewoon LinkedIn account zou hebben. Wordt vervolgd dus.
Tenslotte wil ik jullie er nog attent op maken dat er op 19 juni een TechDay voor DADS is gepland. Als het goed is heb je daar een uitnodiging voor ontvangen (met helaas een typo met een verwijzing naar Testautomatisering i.p.v. DADS). Je kan je nog tot 31 mei aanmelden.

 


Branding

Sales

Update HR

Bedrijfscijfers

Intranetontwikkelingen