fbpx

Smiley face

Branding update

Omtrent de branding hebben we grote stappen kunnen maken. Deze week wordt officieel de brand guide opgeleverd. Hiermee is de nieuwe huisstijl een feit! De komende twee maanden zullen worden gebruikt om nieuwe communicatiemiddelen op te leveren, de nieuwe website te bouwen en de fotografie in een nieuw jasje te steken. We hebben een planning gemaakt, zodat de voortgang van de oplevering van het nieuwe merk voor iedereen inzichtelijk is.
Twee belangrijke data om in je agenda te noteren zijn:

  • 28 augustus: exclusieve brand preview voor Qquest collega’s tijdens personeelsmeeting
  • 16 september: Qquest lancering nieuwe brand

Geel: Website

Rood: Fotografie

Blauw: Communicatiemiddelen/content


Juli

In de maand juli gaan we huisstijl toepassen op ons MS Officepakket. Hiervoor worden PowerPoint, Word en Excel templates gemaakt die op de huisstijl afgestemd zijn. Daarnaast zijn we nu op zoek naar een fotostudio waar we onze nieuwe campagnefoto’s kunnen laten schieten.

De nieuwe website zal worden gemaakt door Maatwerk Online. Het eerste design zal op vrijdag 19 juli opgeleverd worden.

Social media: de social mediapagina’s waar we momenteel op actief zijn (Instagram, Facebook & LinkedIn) zullen opnieuw ontworpen worden. Denk hierbij aan op maat maken van logo’s, omslagfoto’s, post templates, e.d. Post’s die reeds geplaatst zijn zullen blijven.


Augustus

In de maand augustus gaan we alle content voor de website passend maken. De nieuwe content wordt afgestemd op het design van de nieuwe website. Denk bij content niet alleen tekst, maar ook aan visuals, foto’s, video’s etc.

Naast het opleveren en creëren van content moeten ook de ontwikkelde communicatiemiddelen besteld gaan worden. Afhankelijk van de gekozen middelen zullen we deze in augustus bestellen, zodat alles tijdig binnen is.

Op 28 augustus zal tijdens de personeelsmeeting het nieuwe merk van Qquest gepresenteerd worden.


September

In de eerste week starten we met content in de nieuwe website implementeren. Wouter zal deze weken aanwezig zijn op het kantoor van Maatwerk Online om snel te kunnen schakelen. In de tweede week zal de website getest worden en eventuele bugs verholpen worden.

16 september gaat de website live en willen we het wereldkundig maken dat Qquest de nieuwe huisstijl heeft geïmplementeerd.

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Wouter.


Sales

Bedrijfscijfers