Qquest Update

Branding update

Het is bijna zover, de rebranding van het merk Qquest gaat vanaf a.s. maandag live! Op de afgelopen personeelsmeeting heb je een spetterende preview gehad. Uit jullie reacties hebben we gemerkt dat het logo, de payoff, de tone of voice en het beeldmateriaal verfrissend is en weer helemaal past bij wat Qquest vandaag is en wat zij de komende tijd wil zijn. Vanaf maandag gaat ook de nieuwe website live. Daarnaast ontvangen jullie en onze klanten en partners een verrassing. De handtekening en MS Office templates zijn ook aangepast. Deze kunnen jullie vinden op het intranet of op de Y: schijf. Je kan de bestanden vinden onder marketing.

Graag danken we iedereen die betrokken is geweest bij het rebranding project. Van het projectteam en alle collega’s die hebben geholpen bij bijv. de nieuwe website, het maken van de verrassing e.d. Maar ook niet te vergeten de externe hulp van Flax Ideas en The Others voor het creatieve proces, MaatwerkOnline voor de website en de schilders op kantoor.

De lancering van het nieuwe merk is een eerste stap in de branding strategie om onze doelen voor 2022 te halen. Wat gaan we nog meer doen dit jaar? Nog best veel, bijvoorbeeld het rebranden van het promotiemateriaal, CV format, lesmateriaal, Intranet, social media campagnes etc. We houden jullie in elk geval op de hoogte de komende tijd via de Qquest updates.

Andere artikelen