Actualiteit

Qquest is contentpartner van Test Automation Days

De Test Automation Days (TAD) is een van de belangrijkste congressen voor de internationale testautomatisering-community. Twee dagen zijn gevuld met innovatieve presentaties, workshops en hands-on ervaringen. De nieuwste trends, testtechnieken en testtools worden getoond, we netwerken met meer dan 250 professionals op het gebied van software testen en we leren van ’s werelds beste testautomatisering-experts.

Qquest_contentpartner_Test-Autmation-Days-2020

Wij laten graag zien wat we in huis hebben

Wij delen onze kennis graag op een enthousiaste manier aan onze concullega’s. Als content partner zullen wij een toffe workshop verzorgen over het gebruiken van Selenium in combinatie met Cucumber.

Daarnaast vertellen wij tijdens een van de Breakout Sessies het baanbrekende verhaal over testautomatisering bij PVH Corp. (Tommy Hilfiger en Calvin Klein): hoe PVH Corp. van niet automatiseren naar wel automatiseren is gegaan. Een inspirerend en activerend verhaal!

Naast het feit dat wij, als Qquest, expert zijn op het gebied van testen, weten wij ook als geen ander hoe we lastige materie laagdrempelig kunnen maken. Elke twee maanden starten nieuwe trainees die wij omscholen tot IT’ers. Tijdens ons IT-traineeship leren zij ook de basisvaardigheden van testautomatisering. We laten graag zien wat we kunnen en we zijn enorm enthousiast dat we onze kennis en kunde tijdens de Test Automation Days kunnen delen.

Waarom je de TAD niet kunt missen

De TAD is een branchecongres waar testautomatiseerders naartoe gaan om naar andere testautomatiseerders te luisteren, om inspiratie op te doen en vooral om de liefde van het vak met elkaar te delen. Door de combinatie van de interessante workshops, presentaties, Breakout Sessies en de keynote speakers zal je met veel inzichten thuiskomen. Tevens krijg je de kans om concullega’s te spreken, bekende gezichten weer te zien en op gepaste afstand te netwerken. Breid je netwerk uit, houd jezelf up-to-date van de nieuwste trends en ontwikkelingen in het testautomatiseringslandschap en doe boordevol inspiratie op. Meld je aan voor de Test Automation Days 2020!

Meer weten over Testen?

Lees alles over waar wij goed in zijn met Testen.

Lees meer

Meer weten over Testen?

Lees alles over waar wij goed in zijn met Testen.

Lees meer

De laatste ontwikkelingen